Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie: 01 – 30 dec. 2009

0
onlineschoolroStii de ce trebuie sa pui citatul in paragraful trei al unui comunicat de presa? Acest lucru nu il vei gasi intr-un manual de PR, dar poti afla participand la cursul online „Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie”. In plus, vei invata cum sa creezi si sa gestionezi campanii de relatii publice in favoarea organizatiei tale, dar si cum sa ii faci pe jurnalisti sa scrie singuri despre compania ta fara sa „ii bati la cap”. Toate acestea cu o investitie minima. Cursul este furnizat in sistem e-learning de Kaizen Training & Consulting – societate specializata in promovarea educatiei permanente – prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to learn!, iar daca te inscrii pana pe 30 nov. 2009 ai o taxa de instruire promotionala

Start date: 01 decembrie 2009
Durata cursului: 30 de zile
Taxa de instruire: 200 lei
Loc de desfasurare: platforma eLearning a Online-School.ro

Ce vei studia?
– Tema 1: Introducere in PR
– Tema 2: Rolul PR managerului, ierarhia
– Tema 3: Comunicatul si conferinta de presa
– Tema 4: Comunicarea interna
– Tema 5: Creativitatea in PR
– Tema 6: Spete

Scopul cursului:
– Acomodarea cu domeniul relatiilor publice si dezvoltarea creativitatii pentru o comunicare usor neconventionala, dar eficienta.

Beneficii:

La finalul cursului, vei putea:
– Sa redactezi si sa faci diferenta intre un comunicat de presa si o stire de presa
– Sa „vinzi” imaginea companiei
– Sa faci PR cu un buget restrans
– Sa gestionezi crizele de imagine

Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza intr-un departament de PR sau mai grav, sunt singurul om din acel departament.

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale pot contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding – Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei – program de conformare, Gandirea „out of the box” in afaceri, Leadership situational, Leadership si dezvoltarea echipei, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul proiectelor, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.

Contact:
Madalina Angiu
Kaizen T&C
Telefon: 0770.836192
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.online-school.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.