Reincep sesiunile Venture Mentoring lansate de Fundatia Venture Connect – Prima intalnire este stabilita pentru 12 septembrie, alaturi de Dragos Roua

0

Fundatia Venture Connect relanseaza seria de intalniri Venture Mentoring. In fiecare luna, mentorii Venture Connect se vor intalni cu antreprenorii care cauta raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina. Dragos Roua, antreprenor online si membru in cadrul Boardului VentureConnect, va participa la prima intalnire din seria Venture Mentoring din aceasta toamna programata pentru miercuri, 12 septembrie, incepand cu ora 15.00.

In luna martie 2012, Fundatia Venture Connect a lansat programul Venture Mentoring, o serie de intalniri lunare intre antreprenori si mentorii VentureConnect, ce folosesc experienta si  cunostintele dobandite pentru a ii indruma si sfatui.

Pe 12 septembrie, Dragos Roua, antreprenor online si membru in Boardul VentureConnect va conduce prima sesiune din aceasta toamna. La sfarsitul anilor 90, Dragos a lansat propria companie de online publishing, deschizand totodata apetitul pentru antreprenoriat pentru cei din jurul sau. Zece ani mai tarziu, a facut un exit de succes si a decis sa incerce antreprenoriatul si pe alte continente. in prezent, detine o companie in Noua Zeelanda si cand nu scrie cod pentru unul dintre proiectele in care este implicat, vorbeste despre antreprenoriat si dezvoltare personala pe blogul sau dragosroua.com. A scris si publicat sase carti de dezvoltare personala, doua dintre ele fiind traduse recent in limba coreana.

Intalnirea intitulata „Cele sapte etape ale unui business online: de la entuziasm la epuizare” isi propune sa aduca in discutie subiecte de interes pentru start-up-uri, printre care: structurarea afacerii, actionariat, echipa si responsabilizarea angajatilor, mentinerea motivatiei de lucru precum si atragerea si incheierea de parteneriate strategice avantajoase.  in acest fel, antreprenorii care doresc sa discute deschis despre dezvoltarea afacerilor proprii pot veni cu situatii concrete la intalnirile Venture Mentoring si vor beneficia de sprijinul reprezentantilor VentureConnect, dar mai ales de experienta incontestabila a mentorilor.

VentureConnect este unul dintre proiectele in care m-am implicat cu deplina incredere de la inceput pentru ca misiunea sa este de a creste si motiva comunitatea antreprenoriala romanesca. Prin intalniri precum cele din programul Venture Mentoring, dorinta noastra este de a sprijini cat mai multe proiecte si de a canaliza tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile si profitabile. Pentru a veni in sprijinul participantilor in a-si gasi misiunea si a invata din experienta de business a celor cu care interactioneaza, aceasta intalnire Venture Mentoring va fi dedicata dezvoltarii antreprenoriale si personale„, spune Dragos Roua.

In aceasta primavara, 40 de companii au participat in cadrul intalnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatura Biris Goran) si Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution si business angel). Si pentru acesta toamna, Venture Mentoring isi va pastra formatul de program de mentorat, propunand spre dezbatere o serie de teme diverse precum marketing si comunicare, vanzari sau domeniul juridic.

Pentru a participa in cadrul celei de-a patra intalniri Venture Mentoring, participantii se pot inscrie vizitand website-ul www.ventureconnect.ro.

Contact pentru presa:
Alexandra Dumitru
Director de Proiect VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729 00 39 56

***

Despre Fundatia VentureConnect:

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).

In luna februarie 2012, a fost lansata Fundatia Venture Connect, dand startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring si comunitatea de business angels Angel Connect, VentureConnect fiind cel mai amplu program al Fundatiei.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.