Reduceri estivale in reteaua Arhipelago

0

Arhipelago anunta reduceri de 10% la toate contractele de publicitate incheiate in lunile iulie si august.

Cu totii putem observa cum Internetul a devenit o unealta utila si eficienta de comunicare. Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, echipa Arhipelago rasplateste cu reduceri de 10% fiecare contract incheiat in perioada estivala.

Pe toata perioada campaniilor de promovare clientii se pot bucura de o serie de beneficii, precum: transmiterea informatiilor unui public targetat, asistenta tehnica in privinta materialelor ce urmeaza sa fie publicate, rapoarte privind rezultatele obtinute pe parcursul campaniei, facilitarea comunicarii cu publicul tinta, prioritate la prelungirea campaniilor pe spatiul contractat, cresterea increderii in fata potentialului public tinta vizat.

Printre formele de promovare online pe care Arhipelago le pune la dispozitie se numara bannere, campanii de branding, advertoriale, newslettere dedicate.

Data limita pana la care pot fi accesate aceste reduceri este 31 august 2012.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invit sa ne transmiteti eventuale propuneri, sugestii astfel incat sa putem dezvolta impreuna un pachet de promovare mulat pe bugetul, nevoile dumneavoastra si ale colaboratorilor/clientilor companiei.

Mai multe detalii despre forme de promovare si ofertele financiare le puteti obtine de la persoana de contact:
Andreea HOLBAN
Marketing&Sales Manager Arhipelago
email: [email protected]
mobile: (+4) 0722 75 41 09

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.