Redefinim leadership-ul la Strategic Leadership Forum

0

stategic leadership forumEXEC-EDU si Learning Network organizeaza pe 4 si 5 Decembrie, in Bucuresti, la Hilton, prima dezbatere legata de leadership-ul strategic, in cadrul Strategic Leadership Forum. O mai buna intelegere a leadership-ului poate face diferenta atat la nivel individual, cat si la nivel de companie sau de entitate administrativa. Executivi din mediul de afaceri care demonstreaza prin fapte, alaturi de formatori de opinie cu reputatie si tinuta, vor oferi raspunsuri si mai ales intrebari care ii vor ajuta pe liderii locali sa devina strategici. Adica lideri de succes, pe termen lung. Invitatul special al celor doua zile de forum este Luis Huete, „best management thinker” in Spania.

Viitorul e al celor care il vad, il anticipeaza si au capacitatea de a optimiza activitatea de zi cu zi, in acord cu viziunea privind viitorul. Daca unii vad copacii, altii padurea, liderii strategici vad si padurea si copacii. Ei faciliteaza stabilitatea si functionarea optima pe termen scurt a organizatiei si, in acelasi timp, viabilitatea pe termen lung a acesteia.

Strategic Leadership Forum isi propune sa deschida conversatia. Sa incurajeze liderii mediului de afaceri sa-si puna intrebarile potrivite, mai mult decat doar sa ofere raspunsuri.

Formatul evenimentului presupune doua interactiuni, pe durata a doua zile, 4 si 5 decembrie 2013, la Hilton. Miercuri dupa-amiaza (5.00-8.00 pm) si joi intre 9.00 am – 3 pm.

Miercuri un workshop MasterClass, sustinut de Luis Huete, profesor IESE Business School, intr-un cadru restrans, de maxim 40 de persoane; joi forumul propriu-zis, cu vorbitori al caror succes este determinat de abilitatea lor de a vedea perspectivele pe termen lung ale afacerii, de gandirea lor strategica: Luis Huete (professor – IESE Business School), Dragos Bucurenci (Managing Partner, Khastalia), Dan Bulucea (Country Manager Romania, Google),  Dragos Petrescu (CEO, City Grill Restaurants), Monica Iavorschi (General Manager, Arctic),  Dragos Anastasiu (Presedinte, Grup Eurolines Romania), Lavinia Rasca (Director General, Exec-Edu) ca sa mentionam doar pe cei mai proeminenti.

Vor fi abordate temele majore cu relevanta in creionarea specificului leadership-ului strategic, astfel incat expunerea si participarea la sesiuni sa fie cel mai bun punct de plecare pe care il poate avea un lider care se doreste a fi strategic.

Luis Huete este considerat de 75% din managerii de top din Spania drept „cel mai bun ganditor in management” in aceasta tara si este unul dintre cei mai influenti teoreticieni ai managementului. Sustine cursuri la cele mai bune scoli de afaceri din lume, este consultant pentru top management, speaker, autor, executive coach.

Informatii suplimentare legate de Strategic Leadership Forum pot fi gasite pe site-ul evenimentului: www.strategicleadership.ro.

EXEC-EDU – lider in dezvoltarea manageriala – ofera cel mai diversificat portofoliu de programe standard si adaptate in management si leadership, functionand continuu din 1996. Cu o echipa de 30 de traineri si experti si 8000 de manageri si antreprenori  absolventi, din peste 3000 de companii-client, EXEC-EDU a fost aleasa Compania de training a anului 2011, la Gala Premiilor Business Edu.

Learning Network este portalul care sustine invatarea si dezvoltarea personala ca instrumente esentiale de business. Aici gasesti cele mai noi stiri, articole, studii de caz si bune practici din industrie. Scopul nostru este sa ii ajutam pe cei care sunt in cautarea unor programe de invatare sa identifice rapid si corect programe relevante, sustinute de profesionisti experimentati si demni de incredere, adaptate nevoilor de dezvotare si optimizate bugetului disponibil.

Informatii: Oana Scarlat, Marketing Manager Exec-Edu, Telefon: 0722617208, Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.