„Project management vs. administratia publica: cine castiga?”

0

15 mai 2008

PMI Romania Chapter organizeaza in data de 28 mai (interval 16:00 – 21:00) conferinta "Project management vs. administratia publica: cine castiga?". Aceasta va avea loc in Bucuresti la Litexco Stirbey Center (str. Stirbey Voda nr. 104 – 106).

Evenimentul va aduce sub acelasi acoperis "maestri" ai managementului de proiect si experti din administratia publica, cu scopul de analiza compatibilitatea dintre project management (ca set de instrumente utilzat la nivel international pentru gestionarea proiectelor) si proiectele derulate la ora actuala "sub umbrela" administratiei publice din Romania.

Conform Legii nr. 339 / decembrie 2007, in cadrul autoritatilor administratiei publice locale si judetene din Romania, vor fi create departamente specializate pentru managementul proiectelor cu finantare internationala. in acest context, conferinta va incerca o clarificare a raspunsurilor la urmatoarele intrebari:
– Este administratia publica pregatita sa adopte la nivel profesionist metodologii si instrumente de project management?
– Adoptarea metodologiilor de project management reprezinta o garantie a succesului pentru proiectele finantate public?
– Ce intelege administratia publica prin Project Manager? Rolurile si responsabilitatile managerului de proiect se inscriu in dezideratul PMI?

Conferinta se adreseaza atat membrilor PMI Romania Chapter, cat si celor interesati de domeniul managementului de proiect.

Pentru mai multe detalii si inscrieri: accesati www.pmi.ro. Accesul este gratuit dar locurile sunt limitate la maxim 50 de persoane. Rezervarile se vor face in ordinea inscrierii.

Persoana de contact:
Simona Bonghez
Presedinte – PMI Romania Chapter
www.pmi.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 15 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.