Proiecte-cheie pentru Regiunea Centru, discutate in premiera la Afaceri.ro Brasov

0

brasov-business-park

Pe 5 iulie 2013, Conferinta Afaceri.ro va reuni la Brasov Business Park 150 de antreprenori, oficiali si profesionisti ai afacerilor, interesati de perspectivele de dezvoltare economica pe care le are in urmatorii 5-10 ani Romania in general, si in Brasov si Regiunea Centru, in mod specific.

Participantii la conferinta vor afla chiar de la Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, care sunt planurile de reindustrializare ale Romaniei si unde se va regasi Brasovul pe viitoarea harta economica a tarii.

De asemenea, Dragos Florin David, directorul general al Agentiei Metropolitane Brasov, va prezenta proiecte inca putin cunoscute, dar care vor demara in urmatorii ani cu finantare nerambursabila, si care vor transforma profund orasul.

Printre acestea se numara si Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, cel mai mare proiect de acest tip din Regiunea Centru.

Participantii vor afla amanunte si despre alte proiecte inovatoare, aflate acum in derulare, care urmeaza sa fie finalizate in viitorul apropiat.

„Noul centru de cercetare al Universitatii Transilvania din Brasov este deja cunoscut in intreaga tara, fiind subiectul unei campanii de promovare a impactului social pe care fondurile europene le au asupra Romaniei, chiar dinainte de a fi finalizat. La Conferinta Afaceri.ro, participantii vor afla de la reprezentantii Universitatii Transilvania ce rol vor juca cercetarea si inovarea in societatea si mediul de afaceri brasovean, dupa ce acest centru va fi pus in functiune”, a declarat Medeea Petrovan, consultant Iceberg si co-organizator al Conferintei Afaceri.ro Brasov.

Pe langa sectiunea de prezentari si dezbateri, Conferinta Afaceri.ro Brasov va contine si doua workshop-uri in care participantii vor descoperi cum va arata, comunica si functiona orasul viitorului, cu accent pe  modele de business, clustere si business hubs.

Aflati mai multe despre programul evenimentului si inregistrati-va ca participant pe pagina oficiala.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.