Proiect cu finantare europeana prin POR*

0
calculator1In data de 29 martie 2012 s-a lansat la Iasi un portal unic in Romania de managementul proiectelor www.LAProjectManager.ro, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

Initiatorul acestui portal de actualitate este Dl. LUNGU CATALIN-LUCIAN manager al firmei de consultanta LACONSEIL Iasi.

Cum v-a venit ideea acestui portal de managementul proiectelor?
Ideea s-a nascut din practica noastra in managementul proiectelor cu fonduri europene, observand ca metodele clasice de comunicare – telefon si email – conduc la unele deficiente, cu implicatii negative in managementul unui proiect.

Cui se adreseaza LAProjectManager.ro?
Acesta are ca principali destinatari echipele de proiect din proiectele cu fonduri europene, proiectele de IT, proiectele de evenimente, proiectele privind lansari de noi produse sau proiectele de restructurari interne ale unei firme.

Care sunt avantajele utilizarii LAProjectManager.ro?
LAProjectManager.ro reprezinta o idee revolutionara in managementul proiectelor, fiind conceput ca o platforma centralizata si organizata de urmarire a managementului unui proiect.

Deoarece functioneaza ca o platforma web, orice utilizator se poate loga de oriunde din lume, la orice ora, pentru a verifica starea proiectului sau aflat in implementare.

LAProjectManager.ro elimina distorsiunile de comunicare fata de varianta legaturilor echipei de proiect prin e-mail, ce poate cauza pagube de sute de mii de euro sau intarzieri in finalizarea unui proiect.

LAProjectManager.ro pune la dispozitia utilizatorilor mijloace moderne si diverse de comunicare – video conferinta, „screen-sharing”, VoIP, e-mail, messanger. Astfel se realizeaza economi de timp si bani in managementul unui proiect. De asemenea, nu este nevoie de deplasari la fiecare sedinta de proiect, acestea pot avea loc si on-line.

LAProjectManager.ro ofera si un loc unic in care apar toate datele de contact ale partilor implicate intr-un proiect. Astfel, utilizatorii vor avea un loc in care sa regaseasca nu numai adresa de email a persoanei X, dar si telefonul mobil, adresa postala si chiar fotografii. LAProjectManager.ro functioneaza si pe telefonul mobil de tip smartphone: Apple iPhone, Samsung, Nokia, etc.

Ce poate face un potential utilizator al portalului dvs.?
Inainte de a deveni utilizator este indicat ca orice persoana interesata sa intre chiar ACUM pe www.LAProjectManager.ro si sa obtina o perioada de proba de 30 zile.

*Acest articol este un advertorial.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.