Program de pregatire pentru antreprenoriat „Initierea si administrarea unei afaceri” – gratuit

0
interactiv_ro_consultINTERACTIV RO CONSULT SRL Bacau anunta inceperea programului de pregatire pentru antreprenoriat „Initierea si administrarea unei afaceri” in Regiunea Nord Est, desfasurate in cadrul proiectului „O cariera de succes – un stil de viata”, finantat din FSE – POSDRU,  care va avea loc in localitatile Bacau si Iasi.

La Bacau, programul se va desfasura in urmatoarele etape:
Etapa I         -     31 octombrie -  1 noiembrie 2009
Etapa a II a  -   14 -  15 noiembrie 2009
Etapa a III a -     5 -   6 decembrie 2009

La Iasi, programul se va desfasura in urmatoarele etape:
Etapa I         -     7 -   8  noiembrie 2009
Etapa a II a  -   21 -  22 noiembrie 2009
Etapa a III a -   12 -  13 decembrie 2009

Persoanele interesate in dezvoltarea unei idei de afaceri si gestionarea unui bussines se pot inscrie in perioada 5 octombrie -  25 octombrie 2009 prin completarea unui formular de inscriere disponibil pe site-ul nostru www.antreprenoriat.interactivroconsult.ro si a unui chestionar de evaluare care vor fi transmise  la adresa de e-mail: [email protected] sau fax: 0234571504. Selectarea participantilor se va face de echipa de implementare in urma analizei chestionarelor aplicate.

Beneficii:
Programul este gratuit, cheltuielile cu masa si cazarea participantilor fiind suportate din bugetul proiectului.

La finalizarea programului, participantii vor primi certificate de absolvire Competente antreprenoriale, autorizate CNFPA, recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Participantii vor dezvolta planuri de afaceri si vor infiinta firme/ asociatii familiale/ intreprinderi individuale care vor beneficia de servicii de asistenta si post-asistenta in sprijinul initierii afacerilor si a ocuparii pe cont propriu. Cele mai inovative afaceri vor fi premiate in cadrul workshop-ului „Povesti de succes in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est”.

Informatii suplimentare
puteti obtine la mail:  [email protected] sau telefon: 0733 075 461, 0732 155 123, 0234 571 504.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.