Program de informare a IMM-urilor

0

16 octombrie 2006

BTL Design si revista Busines Leader continua programul de evenimente ce are ca scop informarea si pregatirea Intreprinderilor Mici si Mijlocii din intreaga tara in vederea pregatirii acestora in confruntarea cu piata comunitara.

Programul structurat in 10 etape anuale se va derula pe durata a 4 ani si va va acoperi tot teritoriul national.
Anul acesta s-au desfasurat evenimente in Bihor, Piatra Neamt, Bacau, Galati, Braila, Bistrita Nasaud, Maramures urmand sa se desfasoare pana la sfarsitul anului inca trei la Cluj, Arad si Vrancea.
Evenimentul se va desfasura pe data de 25 octombrie in Cluj, 26 octombrie in Arad, 16 noiembrie in Oradea si 22 noiembrie in Focsani.
Vor fi prezentate solutii personalizate financiare si IT&C dedicate IMM-urilor, informatii despre programele europene de finantare si solutii de recuperare a creantelor.

La aceste evenimente au fost invitati si au confirmat prezenta reprezentanti ai Ministerului Integrarii si Delegatiei Comisiei Europene in Romania.Alaturi de acestia au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale in teritoriu.

Programul evenimentelor este compus din doua plenare, prima punand accentul asupra solutiilor de eficientizare a activitatii, de recuperare a creantelor si de infrastructura-comunicare iar cea de-a doua prezentand solutii de finantare bancara si non-bancara.

Firmele clujene si aradene vor avea posibilitatea de a intra in contact cu solutii si oferte de ultima ora dedicate IMM-urilor ce vor contribui la eficientizarea si dezvoltarea activitatii lor. Pe aceasta piata dinamica viteza de reactie este foarte importanta in mentinerea cotei de piata si in activitatea de zi cu zi a firmei si prezenta masiva la evenimentele anterioare demonstreaza ca firmele romanesti incep sa fie constiente si de partea dificila a aderarii la Uniunea Europeana.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina web BTL Design.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.