Profita de ultimele trei zile de reduceri special de Martisor oferite de Afaceri.ro!

0

MartisorIn perioada 6-8 martie, cu ocazia martisorului, Afaceri.ro face o surpriza antreprenorilor interesati sa participe la Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015. Mai exact, realizatorii ofera o reducere de 20% din taxa de participare la eveniment, care va avea loc pe 20 martie 2015. Organizatorii misiunii economice sunt Arhipelago, APEC, Finantari.md, Agentia pentru Eficienta Energetica si Moldexpo.

Venirea primaverii este intotdeauna un prilej de sarbatoare, asadar aceasta nu putea fi trecuta cu vederea de echipa de la Afaceri.ro, care doreste sa faca un cadou celor interesati de participarea la evenimentul care va interconecta antreprenori romani cu intreprinzatori din Republica Moldova si care le va deschide acestora cai catre parteneriate noi si dezvoltare a afacerilor..

Reducerea de martisor consta in 20% din taxa initiala de 100 EUR, asadar norocosii care se vor inscrie pana pe 8 martie vor plati doar 80 EUR. Aceasta taxa este menita sa acopere mai multe activitati de care se vor bucura membrii delegatiei Afaceri.ro:

  • transport cu autocarul Afaceri.ro pe traseul Iasi-Chisinau-Milestii Mici-Iasi;
  • acces la Conferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau 2015;
  • acces la Expozitiile Internationale Moldenergy si Moldconstruct;
  • acces la Cramele Milestii Mici (transport asigurat in interiorul cramelor, vizita cu ghid si degustare de vinuri).

Informatii suplimentare despre eveniment, inclusiv agenda misiunii si a conferintei si detalii despre speakeri pot fi consultate pe pagina oficiala:http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://www.afaceri.ro/inscrieri-misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Alternative Vector Trust, TUV Rheinland, Conest, Exonia, Autonom, Idilis, Papioane Kruger, Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, Camera de Comert si Industrie Iasi, Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Koncylion, Studio Vlad Ciubotariu, Risco, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic Chisinau, SMS Link, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Forbes, Economic Zoom, Fundatia Post Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.