Professional Certification – Hogan Assessment Suite (HPI-HDS-MVPI) 24 25 Septembrie 2009

0
hartHogan este de peste 30 de ani la nivel global unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de diagnoza individuala si organizationala utilizate in selectie, talent management si coaching, cu scopul de a sprijini companiile sa castige avantaj competitiv prin intermediul capitalului uman.

Din 2007, HART Human Resource Consulting este partenerul pentru Romania si Republica Moldova al Hogan Assessment Systems.

Cele doua zile ale seminarului de certificare in metodologia Hogan ofera o intelegere de profunzime a modului in care pot fi aplicate si interpretate evaluarile din suita Hogan. Seminarul asigura o vedere cuprinzatoare asupra a 3 din profilele de evaluare Hogan:

Profilul de Personalitate Hogan (HPI)
– Evaluarea HPI este o masura a personalitatii cu aplicatii in selectie, dezvoltare si managementul carierei.

Profilul de Dezvoltare Hogan (HDS)
– Evaluarea HDS identifica 11 tendinte comportamentale – potentiali factori de risc la nivel personal cu impact negativ asupra performantelor profesionale si care apar in momente de stres, presiune si oboseala. Toti liderii sunt vulnerabili la aceste tendinte disfunctionale care le afecteaza actiunile si stilul de leadership. Evaluarea HDS este critica pentru dezvoltare deoarece constientizarea acestor tendinte este primul pas necesar in controlarea consecintelor negative.

Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor (MVPI)
– Evaluarea MVPI exploreaza valorile individuale fundamentale si furnizeaza o taxonomie cuprinzatoare cu relevanta pentru mediul organizational. Evaluarea MVPI ajuta la diagnoza ariilor de compatibilitate si conflict intre membrii unei echipe, avand utilitate in procesele de creare si dezvoltare a echipelor.

Pentru inscriere, va rugam sa completati acest formular sau contactati-ne la adresa [email protected], tel: 021- 310 54 57/59.

Mai multe detalii: http://www.hart.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.