Primul forum regional despre marketings si comunicare

0

29 mai 2008

Au inceput inscrierile pentru Marketing 24/7, primul forum regional despre marketing si comunicare, ce va avea loc la Sibiu pe 19 iunie 2008. Evenimentul prezinta 16 speakeri, specialisti din agentii top – media si publicitate – ce vor prezenta studii de caz, tendinte si oportunitati, puncte critice si mai ales cum sa faci marketing de succes.

Adresat atat IMM-urilor din regiunea centru (Sibiu, Alba, Brasov, Cluj, Mures, Valcea) dar si companiilor mari romanesti sau multinationale. Forumul Marketing 24/7 isi propune o audienta de 300-350 de participanti, gazda fiind hotel Ramada, sala Atlas – cea mai mare sala de conferinte din Sibiu.

Conceptul conferintei este? Adevar sau Provocare in marketing si comunicare?. De ce adevar sau provocare? Pentru ca de la teorie la practica este un drum lung, iar transformarea oportunitatilor in succes reprezinta o provocare atat pentru clientii de publicitate, dar mai ales pentru agentii si furnizori, fie ca vorbim de media, BTL sau OOH. Sau new media.

Conferinta, structurata pe trei secțiuni, trece in revista conceptul de end-to-end communication proces pentru a evidentia punctele sensibile unde comunicarea nu mai este investitie ci pierdere. Gaseste consumatorul la raft, sau in pachetul produsului promisiunea din spotul TV?

Sesiunea a II-a puncteaza tendintele in marketing si comunicare la nivelul anului 2008. Studiile de caz vor evidentia cum oportunitatile au fost fructificate, dar si ce provocari a ridicat fiecare campanie in parte.

Cuvant de ordine – new media. Sesiunea a III-a raspunde la intrebarea: Ce reprezinta Internetul in marketing – tehnologie sau comunicare?

Specialistii cu experienta internationala vor dezbate problematica publicitatii online in cea mai fierbite sesiune a conferintei. Concurenti, dar si colegi de breasla, ne vor demonstra cum tehnologia este pusa in slujba comunicarii de marketing. Cum tehnologia este un ?must?, dar forta individului ce controleaza informatia este nestavilita in cadrul comunitatilor din trendul web 2.0. Vom vedea cum regasesc companiile brandurile lor in mainile (tastatura) consumatorilor.

Companiile pot afla mai multe informatii, pot adresa intrebari vorbitorilor in cadrul siteului web www.marketing247.ro, urmand ca cele mai interesante intrebari sa-si gaseasca raspuns si in cadrul conferintei, care este si un bun prilej de networking.

Organizatorii conferintei sunt Exposib si Camera de Comert si Industrie Sibiu cu sprijinul Hotel Ramada Sibiu, iDesign, Visual Concept, printcenter.ro.
Parteneri media: www.comunicatedepresa.ro, Boom Online Advertising, InternetCorp, Wall-Street.ro, IQads.ro.

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat si impus pe piata locala din Sibiu evenimente si meetinguri corporate cum ar fi Targul de Bani si Case, Conferintele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani si Case si al revistei JOBSibiu, dar si organizator al targului de constructii Conform, targului general al bunurilor de consum Exposib.

Contact:
Cosmin Marcu
Telefon: 0744/87.87.87
Exposib International Travel
Sbiu, Str. Telefoanelor nr. 1
Telefon: 0269/21.78.93
Fax: 0269/21.70.04 
Web-site: www.marketing247.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 29 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.