Primul congres de resurse umane din Romania

0

13 august 2008

CODECS, prin HR Vocational School, organizeaza in perioada 4 – 5 septembrie 2008, la Cluj – Napoca, primul congres de resurse umane din Romania, unde isi propune sa initieze o dezbatere a problemelor acute din domeniu si sa caute solutii pentru rezolvarea lor.

Congresul de la Cluj se doreste a fi primul eveniment dintr-o serie de dezbateri si activitati initiate de HR Vocational School adresate specialistilor in resurse umane.

Specialisti de prestigiu in resurse umane, training si dezvoltare organizationala din Marea Britanie au confirmat participarea la congres, salutand initiativa colegilor romani. Prof. David Simmonds, University of Westminster a afirmat ca va descrie la Cluj in premiera europeana, modelul standardelor internationale de calitate in training si invatare organizationala, un instrument care schimba perspectiva practicienilor in proiectarea unui sistem robust de management al trainingului si al invatarii.

Au mai confirmat participarea la congres doamna Tanya Barman, International Development Manager, CIPD, care a ocupat pozitii de management in diferite organizatii, atat din sectorul comercial, cat si din cel non-profit din Marea Britanie, SUA, Africa de Sud si Asia, dar si domnul Steve Crabb, Editor al People Management si Consultant strategic CIPD in cariera caruia au fost prezente teme predilecte legate de management si relatii de munca.

HR Vocational School, prima scoala profesionala de resurse umane din Romania, este un rezultat al parteneriatului CODECS cu The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

HR Vocational School se adreseza, prin acest congres, practicienilor de resurse umane, specialisilor in training si dezvoltare organizationala din toata tara, provocandu-i la dezbatere si la cautarea unor solutii.Vor fi abordate modele noi de buna practica in domeniul invatarii, training-ului si dezvoltarii, al personalului si al resursei umane, dar si exemple practice recente si studii de caz.

Date de contact
Ruxandra Radu
E-mail: [email protected]
Tel: 0727.836.127
http://www.hrvscongress.ro
[email protected]

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere, 13 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.