Prima editie a Start Ups Marathon si-a desemnat castigatorul: Florin Grozea

0

florin.grozea.oficialIn perioada 30 septembrie-1 octombrie, la Bucuresti a avut loc prima editie a „Start Ups Marathon„, eveniment organizat de catre Asociatia Romanian Business Accelerator.

In cadrul „Start Ups Marathon” 50 de tineri care doresc sa inceapa propria afacere au avut ocazia sa-si prezinte ideile de business in fata unui juriu compus din antreprenori si manageri de top din Romania.

Din cele 5 premii anuntate (in valoare totala de 28.000 de euro), la prima editie a fost acordat un singur premiu, Locul I, in valoare de 10.000 de euro (premiu acordat de RoAccelerator cu sustinerea DCTAX & Unicredit Tiriac Bank) lui Florin Grozea, pentru proiectul „Hit Yourself Consulting„, o agentie de new media. De ce o agentie online dedicata artistilor? Florin Grozea raspunde ca „intr-o industrie romaneasca de peste 100 de milioane de euro anual nu gasim nicio agentie dedicata mediului online. Asta in conditiile in care artistii romani deja folosesc Internetul in toate domeniile carierei lor (promovare, distributie, marketing) pentru a se diferentia si a supravietui”

Cititi pe Intreprinzatori.ro interviul cu Florin Grozea

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.