Prima distinctie MVP din Romania pentru Microsoft Office Project

0

17 ianuarie 2007

Pentru expertiza detinuta in suita de aplicatii Microsoft EPM si pentru contributia valoroasa adusa promovarii practicilor de project management, Hilde Corbu, Managing Partner la Trilex Consulting a primit distinctia Microsoft`s Most Valuable Professional in 2007.

Este pentru prima data in Romania cand Microsoft acorda acest premiu pentru aplicatiile sale care sunt suport proceselor de portfolio si project management, Hilde Corbu fiind a 22 persoana din lume al carei profesionalism si dedicatie au fost recunoscute astfel.

Premiul MVP se acorda nominal ca semn de recunoastere pentru expertiza si competentele tehnice in lucrul cu una din aplicatiile Microsoft si pentru implicarea si suportul oferit in comunitate privind cunoasterea acestor aplicatii.
Programul prin care Microsoft acorda premiile MVP se desfasoara de peste 11 ani si acum acopera 81 de tari, oferind recunoastere celor peste 2600 de profesionisti premiati MVP. In Romania numarul persoanelor care detin titlul MVP a ajuns la 13.

Hilde Corbu a oferit consultanta si a format peste 500 de manageri de proiect in utilizarea aplicatiilor Microsoft pentru managementul proiectelor din diverse domenii de business: IT, telecomunicatii, banking, industria farmaceutica, retail, petrol si gaze, consultanta. De asemenea este trainer si consultant la Trilex Consulting, specializata in Enterprise Project Management cu peste 10 ani de experienta in industria de banking si IT&C.

A coordonat cu succes derularea de proiecte complexe de implementare de sisteme informatice si a avut responsabilitati de CEO/General Manager, Banking Project Manager si Sales and Marketing Manager in firme din domeniul IT&C.
Este Microsoft Office Specialist pentru Project si Microsoft Certified Professional & Microsoft Certified Trainer. Se implica activ in comunitatea de project manageri din Romania scriind articole in diferite publicatii si prin participarea sa la seminarii, workshop-uri si evenimente de profil.

Trilex Consulting este o companie specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii.

Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii scalabile de Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor initiativelor din organizatie.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 17 ianuarie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.