Presedintele CJ Suceava, speaker la conferinta Afaceri.ro

0

Catalin_NechiforCatalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean Suceava, se va adresa celor peste 120 de oameni de afaceri din nordul Moldovei, care vor fi prezenti la prima conferinta Afaceri.ro din acest an.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie si va fi gazduit de Camera de Comert si Industrie Suceava, din strada Universitatii, nr. 15-17.

„Domnul Catalin Nechifor va deschide conferinta Afaceri.ro. Sunt convins ca domnia-sa are multe lucruri interesante de spus, in dubla calitate: ca presedinte al judetului Suceava, dar si ca fost antreprenor implicat in dezvoltarea turistica a Bucovinei”, a declarat Marius Alexa, director general Arhipelago, organizatorul conferintei.

Catalin Nechifor a fost, in perioada 1997-2000, managerul unui complex hotelier. Ulterior, a intrat in administratia publica si a studiat problema dezvoltarii regionale. In 2007 a fost ales euro-parlamentar, iar din iunie anul trecut a devenit presedinte al Consiliului Judetean Suceava.

Temele conferintei Afaceri.ro sunt variate si includ tehnicile moderne de marketing, impactul noilor tehnologii si surse de finantare asupra mediului de afaceri, dar si prezentarea de modele si surse de inspiratie pentru cei care isi doresc succesul in afaceri.

La eveniment vor mai lua cuvantul Bogdan Pitigoi, cel mai important dealer auto din zona Moldovei, precum si Ionut Tata, fondatorul Iceberg.

Lista de invitati ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.