„PRACTITIONER COACH DIPLOMA”

0
de_klausenNoble Manhattan in parteneriat cu De KLAUSEN lanseaza un program complet de formare in coaching, acreditat de catre European Coaching Institute (ECI).

Programul „Practitioner Coach Diploma” ofera un fundament solid de cunostinte si abilitati care asigura suportul pentru a deveni un practician de succes in domeniul din ce in ce mai dinamic al coaching-ului.

DESCRIERE

Programul se desfasoara la distanta in proportie de 70%, restul de 30% fiind reprezentat de o scoala rezidentiala de 3 zile, in cadrul careia se vor exersa abilitati practice de coaching, se vor efectua sesiuni de coaching evaluate de catre un supervizor.

Formarea completa presupune parcurgerea a 350 de ore de pregatire practica si teoretica, iar acestea se pot distribui in timp astfel incat sa se acomodeze optim cu programul fiecarui participant. 

Resursele de formare utilizate acopera o gama foarte variata si flexibila de instrumente, astfel incat sa acopere preferintele de invatare ale cat mai multor participanti: aspecte teoretice fundamentale, materiale audio disponibile in format mp3 usor de asimilat in scurtele „pauze active” de la serviciu sau in masina, sesiuni de coaching 1 la 1 cu un mentor coach al Noble Manhattan, workshop-uri interactive i cadrul scolii rezidentiale orientate spre consolidarea celor mai bune practici in domeniu.

BENEFICII

– accesul la o afacere independenta intr-un domeniu de varf si in continua expansiune in Romania;
– garantia unui program de formare riguros si bazat pe solide date empirice, in urma caruia veti practica aceasta profesie la cele mai inalte standarde in domeniu;
– asimilarea unor practici eficiente pentru propria dezvoltare personala si profesionala;
– accesul la o comunitate extinsa de profesionisti (www.businessforcoaches.com), care va genera oportunitati de afaceri, posibilitatea de a achizitiona francize (www.weightloss.uk.net; www.courtroomcoaching.com), facilitarea unor contracte de coaching si multe altele.

Pretul promotional al programului pentru perioada primavara-vara 2009 este de 2395 de euro (+TVA).

Persoana de contact pentru inscrieri sau informatii suplimentare:
Madalina BaLa,
Project Manager
Mobil: 0746782920, Fix: 0264-460046
E-mail: [email protected]
Web-site: www.deklausen.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.