PR – Promovarea imaginii de companiei – curs online in aprilie

0

p_rStii de ce trebuie sa pui citatul in paragraful trei al unui comunicat de presa? Acest lucru nu il vei gasi intr-un manual de PR, dar poti afla participand la cursul online „Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie”.

In plus, vei invata cum sa creezi si sa gestionezi campanii de relatii publice in favoarea organizatiei tale, dar si cum sa ii faci pe jurnalisti sa scrie singuri despre compania ta fara sa „ii bati la cap”.

Cursul este furnizat in sistem e-learning de Kaizen Company – societate specializata in promovarea educatiei permanente – prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to learn! si te poti inscrie pana pe 31 martie 2009.

Ce vei studia?

Tema 1: Introducere in PR
Tema 2: Rolul PR managerului, ierarhia
Tema 3: Comunicatul si conferinta de presa
Tema 4: Comunicarea interna
Tema 5: Creativitatea in PR
Tema 6: Spete

Scopul cursului:

Acomodarea cu domeniul relatiilor publice si dezvoltarea creativitatii pentru o comunicare usor neconventionala, dar eficienta

Beneficii:

La finalul cursului, vei putea:

– Sa redactezi si sa faci diferenta intre un comunicat de presa si o stire de presa
– Sa „vinzi” imaginea companiei
– Sa faci PR cu un buget restrans
– Sa gestionezi crizele de imagine

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza intr-un departament de PR sau mai grav, sunt singurul om din acel departament

Taxa de instruire: 250 RON

Cursul online „Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie” incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu
General Manager
Kaizen Company

Telefon:  0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: [email protected]
Website: http://www.online-school.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.