PMdays 2013 – Be a better project manager!

0

pmdaysEsti un bun bucatar? La o prima vedere, pare o intrebare inedita, insa cu totii am incercat sa gatim cel putin o data in viata. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare face acest pas. Unele persoane gatesc pentru a-si satisface nevoi primare, altele din placere, iar unii aleg arta culinara ca si cariera. Dar fiecare dintre noi incearca.

Asemeni gatitului, cu totii facem management de proiect in viata noastra, in diverse situatii si la niveluri diferite, cateodata chiar fara a fi constienti de acest lucru. Unii din noi aleg managemetul ca si cariera si sunt intr-o continua cautare a „condimentelor” secrete, a ingredientelor potrivite sau a cunostintelor complementare care ar putea imbunatati procesul. Exista un moment in viata profesionala cand incepem sa privim in jurul nostru pentru a gasi metode pentru a ne imbunatati abilitatile, condusi de dorinta de a deveni manageri de proiect de top.

Pe de o parte, alegem modele de urmat in persoane a caror experienta ne inspira si de la care avem ce invata. Pe de alta parte, cu totii stim ca studiul domeniilor complementare intregeste perspectiva asupra managementului de proiect si ofera deschiderea spre noi oportunitati.

Precum maestrii bucatari care sunt de nelipsit la marile evenimente ale scolilor de arta culinara, PMdays 2013 este evenimentul de la care managerii de proiect din Romania nu trebuie sa lipseasca. Participarea la acest eveniment este unul din pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a deveni un manager de proiect de top.

PMdays 2013, cel mai important eveniment organizat de PMI Romania Chapter, aduce impreuna timp de doua zile mari maestri in domeniul managementului de proiect, pentru a ne impartasi din experienta si cunostintele dobandite in decursul unor vaste si foarte complexe vieti profesionale.

Ajuns la editia a patra, evenimentul din acest an va fi deschis de Dr. David Hillson, PMI-Fellow HonFAPM FIRM FRSA CMgr FCMI, supranumit The Risk Doctor, expert international in domeniul managementului riscurilor. Prezentarea pe care o va sustine – Creating silver linings: how to find and capture opportunity – va aduce o noua abordare asupra riscului, aceefa de management al oportunitatilor. Vom invata alaturi de el care sunt cele mai bune metode si tehnici aflate la indemana profesionistilor ce pot fi aplicate in proiectele gestionate, pentru a identifica si reactiona proactiv la oportunitatile ce se ivesc, astfel incat beneficiile urmarite sa fie maximizate.

Evenimentul va continua cu prezentari menite sa imbunatateasca abilitatile tehnice si personale ale managerilor de proiect. Vor fi alaturi de noi Olivier Lazar, Manon Deguire, Giusi Meloni, Mark Gray, Silvana Wasitova, Florian Ivan, Alexandru Gris si multi altii, ce vor aborda teme variate, precum: managementul echipei, comunicarea in proiecte, leadership, managementul stakeholderilor, metodologiile Agile.

Invitati din Polonia, impreuna cu profesionisti activi in managementul proiectelor cu finantare europeana in Romania, atat in mediul public, cat si privat, vor dezbate problemele din proiectele cu finantare europeana in cadrul unui panel moderat de presedintele PMI Romania Chapter. Obiectivul dezbaterii este identificarea unor solutii viabile, care sa imbunatateasca contextul proiectelor finantate din fonduri europene, in Romania.

Atmosfera va fi dinamizata si condimentata de un speaker surpriza, care va ramane supriza pana in ziua evenimentului.

Evenimentul va culmina cu decernarea premiilor competitiei „Proiectul Anului„, organizata de PMI Romania Chapter. Anuntarea castigatorilor si prezentarile acestora, precum si acordarea marelui premiu „Proiectul Anului” se vor face pe 8 noiembrie. Competitia isi propune sa promoveze si sa premieze proiecte de succes implementate in tara noastra in urmatoarele domenii: IT&C, CSR, cercetare si dezvoltare, educatie, constructii si proiecte cu finantare europeana.

Ne sustin in organizarea acestui eveniment TeamNet, Endava si Ubisoft.

Fii si TU parte din experienta. Vino pe 7 si 8 Noiembrie la Bucuresti sa inveti de la cei mai buni, cum sa fii un project manager mai bun!

Pentru mai multe informatii accesati website-ul evenimentului www.pmdays.ro.

Despre PMI Romania Chapter

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.