Peste 120 de antreprenori de pe ambele maluri ale Prutului au participat la prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova

0

Miercuri, 27 februarie 2019, a avut loc la Parcul Științific și Tehnologic ”Tehnopolis” din Iași prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova sub egida conferințelor AFACERI.RO.

Publicul a interacționat cu vorbitori din domenii diferite de activitate dintre care îi menționăm pe domnul Florin ȘERBESCU – Director al Tehnopolis Iași, domnul Dănuț BOLOHAN, Director al Direcției Regionale Vamale Iași, doamna Gabriela COMAN – Secretar Științific al Tehnopolis Iași, doamna Natalia CALENIC – vicepreședinte a Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova, doamna Natalia ȚURCANU – director executiv al Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Republica Moldova (ANTRIM), doamna Corina FORĂSCU – profesor asociat la Facultatea de Informatică a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, domnul Mihai BULAI – prodecan al Facultății de Geografie și Geologie din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, domnul Dan ZAHARIA, Senior Leasing Consultant la Extind Management, domnul Vasile MORARU – director Roade și Merinde.

Un punct important în program l-a avut prezentarea programului ”Erasmus pentru Tinerii Antreprenori”, care are ca punct de contact la Iași Asociația Reginnova. Au fost prezenți la eveniment parteneri și beneficiari ai programului din Spania, Turcia, Mexic, Portugalia și România.

Evenimentul a fost prezidat de către domnul Marius ALEXA, CEO al Arhipelago, și de domnul Alin PĂTRU din partea Europe NOW.
Evenimentul a fost sprijinit de Travis Tourism – agenția de turism lider în Iași în managementul călătoriilor de afaceri.

Despre Forumul Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova:

Evenimentul este un proiect inițiat de către compania Europe NOW din Chișinău și este organizat de către Parcul Științific și Tehnologic ”Tehnopolis” – gazda forumului,. Un sprijin activ l-a oferit Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova – coorganizator al evenimentului, ca membru al consorțiului Enterprise Europe Network.
Europe NOW este o platformă europeană de reprezentare și consultanță în domeniul turismului și managementul călătoriilor de afaceri fondată în Chișinău. Europe NOW federează agenții de turism și companii de management al destinației lider de piață din peste 20 de țări, asigurând astfel servicii de calitate și pentru turiștii de afaceri și grupuri organizate în întreaga Europă. Membrii din România ai Europe NOW sunt agenția Travis Tourism din Iași, respectiv Safe Travel Agency din Republica Moldova.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.