Perspectivele Brasovului, dezbatute la Conferinta Afaceri.ro

0

Brasov

Seria de conferinte Afaceri.ro continua la Brasov.

In data de 5 iulie 2013 la Brasov Business Park se vor reuni peste 200 de intreprinzatori, oficialitati si profesionisti interesati de perspectivele pe care mediul de afaceri le are in urmatorii 5-10 ani in Romania in general, si in Brasov si Regiunea Centru in mod specific.

Avand ca tematica „Perspective pentru Brasovul viitorului”, evenimentul isi propune sa aduca impreuna toti actorii care contribuie la dezvoltarea de perspective pentru societatea si mediul din Brasov, pentru a impartasi idei, viziuni si bune practici.

Toate companiile, ONG-urile  si institutiile implicate in dezvoltarea de proiecte, investitii sau solutii pentru Brasovul viitorului sunt invitate sa se alature acestui eveniment. La eveniment vor fi prezenti alaturi de speakerii nostri si Varujan Vosganian, Ministrul Economiei si George Scripcaru, Primarul Municipiului Brasov.

Se va discuta despre dezvoltarea urbana, tehnologie, afaceri, marketing si comunicare in orasul viitorului, in Brasovul de maine, fiind propuse urmatoarele tematici principale:

  • Reindustrializarea Romaniei
  • Fondurile europene si mediul de afaceri: perspective 2014-2020
  • Proiecte de infrastructura si dezvoltare ale municipiului Brasov
  • Perspective pentru Brasov, ca centru al cercetarii, inovarii si antreprenoriatului

Cum va arata, comunica si functiona orasul viitorului?

Pe langa conferinta si dezbateri, evenimentul va contine si doua workhop-uri in care participantii vor descoperi cum va arata, comunica si functiona orasul viitorului, cu accent pe  modele de business, clustere si business hubs.

Se va discuta de asemeni despre marketing modern si despre impactul noilor tehnologii si surse de finantare asupra mediului de afaceri, fiind oferite participantilor de catre lectorii evenimentului instrumente cheie de management in contextul modelului actual si viitor de business.

Acest eveniment este organizat de Arhipelago, APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), Iceberg si Junior Chamber International Brasov.

Organizatorii au demarat aceasta initiativa din nevoia de a crea o imagine comuna si transparenta asupra perspectivelor pe care Brasovul si Regiunea Centru le au pentru urmatorii ani,  considerand ca este nevoie de un demers comun pentru a dezvolta economia locala, pentru a sustine initiativele antreprenoriale, dezvoltarea afacerilor si colaborarea din si intre diferitele regiuni ale tarii, pentru a oferi informatie si suport business-urilor romanesti.

Inscrierile pentru participare se fac pe www.afaceri.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.