Pe locuri, fiti gata, start TEDxBucharest 2012

0

Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai inspirational eveniment al anului. Daca inca nu ti-ai rezervat locul la TEDxBucharest „Driven by meaning”, pe 16 Noiembrie, pune mana pe mouse si tastatura si inregistreaza-te cat mai repede pe pagina TEDxBucharest.

Fiecare aspect al conferintei, de la locatie, speakeri si agenda pana la aranjamentul in sala si activitatile din pauze au fost gandite pana in cel mai mic detaliu pentru a va inspira si motiva. Oamenii activi ai comunitatii locale, liderii de azi si maine, se reunesc pe 16 Noiembrie la TEDxBucharest pentru a asculta cele mai noi idei din tehnologie, arhitectura, design, medicina, antreprenoriat, arta, sport si cultura.

Daca si tu te numeri printre oamenii care nu se tem de ideile marete si proiectele indraznete, de cuvinte precum viziune si schimbare, atunci locul tau este in comunitatea TEDx. Imbratiseaza magia acestui eveniment si intra in lumea ideilor care merita impartasite.

Inregistreaza-te aici. Te asteptam la Palatul Parlamentului pe 16 Noiembrie.

Partenerii TEDxBucharest 2012
Sub inaltul patronaj al presedintelui Camerei Deputatilor.
Recomandat de Ministerul Culturii si Ambasada Germaniei in Bucuresti.
Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Pepsi, Petrom, Tara lui Andrei, Intercapital Invest, AVON, Techschool, Spoting Sustinatori: 360 Revolution, frufru, DoubleTree by Hilton, Opel, Casa Panciu, Chilli Ideas, Concordia, SIMBIO
Prieteni: Anagrama, Acer, HUB Bucharest, Romania Pozitiva, FABLAB, Media Image, Brigada de Voluntari, THE Wannabes Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro
Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro, BestJobs, Manager.ro.

Despre TEDxBucharest
In spiritul „idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED
TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta in California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Date de contact pentru presa:
Nica Alexandra Roxana
0729 923 450
[email protected]

OBSERVATIE: In cadrul TEDxBucharest nu se acorda acreditari de presa.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.