Pe 29 mai va avea loc a treia editie a Conferintei Afaceri.ro Suceava

0

Banner Afaceri.ro Suceava (2015) - micConferinta Afaceri.ro Suceava a ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, este una din cele mai ample manifestari de business din judet si va avea loc pe data de 29 mai la sediul C.C.I. Suceava.

Ne vom bucura de prezenta unor personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business de succes in Romania.

Tematicile abordate in acest an vor face referire la: modalitati de dezvoltare a afacerilor, marketing online, dezvoltarea resurselor umane sidezvoltarea relatiilor economice cu Republica Moldova si Ucraina.

Conferinta Afaceri.ro Suceava 2015 are scopul de a interconecta antreprenori si profesionisti din judetele Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, Bacau si Bucuresti, persoane care vor sa construiasca proiecte de afaceri viabile si care cauta solutii.

Conferinta va fi structurata in doua sectiuni:

  1. Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informatii despre: marketing-ul online, povesti de succes ale unor antreprenori recunoscuti la nivel national, importanta hub-urilor (co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici;
  2. Workshop-uri interactive – trei ateliere de lucru, care se vor desfasura in paralel, avand urmatoarele teme:
  • WS1: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri in regiunea de granita RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business) ;
  • WS2: Motivarea non-financiara a angajatilor ;
  • WS3: Marketing-ul: incotro? Cand si cum trebuie sa investim in marketing.

In deschiderea evenimentului, participantii vor avea ocazia sa afle beneficiile alaturarii delegatiei care va prezenta oportunitatile de investitii din regiunea Nord-Est a Romaniei la Expozitia Universala EXPO Milano 2015.

Toate informatiile despre Conferinta Afaceri.ro Suceava 2015, inclusiv agenda actualizata si detalii despre speakeri se gasesc pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2015/. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/PM7k9y. Taxa de participare pentru participarea integrala la eveniment este 50 RON. Participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuita.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti comunica cu Dna Carmen Fediuc (Director Programe de Finantare), telefon – 0747 496 010, e-mail –[email protected] sau puteti trimite un e-mail la adresa [email protected].

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Casa de Vinuri Cotnari, Exonia, Idilis, Autonom, Papioane Kruger, British Romanian Chamber of Commerce, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Ziarul Evenimentul, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor,ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.