Pe 21 aprilie Afaceri.ro isi da intalnire cu antreprenorii din Brasov

0

Din nou la Brasov! Suita de conferinte Afaceri.ro revine in orasul de sub Tampa cu o conferinta deja traditionala, cu speakeri de seama si networking de calitate. In acest an, tot in organizarea companiei brasovene Alchemy Consulting & Training prin divizia dedicata organizarii de evenimente Impact Events, participantii la acest eveniment vor putea afla informatii utile in cadrul conferintei (in plen) despre teme de actualitate.

Sub titlul evenimentului:

„Oportunitati si provocari ale antreprenorilor brasoveni: Finantari, Marketing si noi piete”

Organizatorii vor aduce in fata persoanelor interesate teme extrem de interesante si actuale, de interes pentru comunitatea brasoveana. Se vor aborda probleme legate de sustinerea start-up-urilor, de mediul de afaceri local si regional, de finantarile europene sau guvernamentale disponibile, dar si oportunitati de internationalizare a afacerilor, de dezvoltare sustenabila.

Evenimentul se adreseaza tuturor brasovenilor, antreprenori sau freelanceri, angajati sau manageri, viitori antreprenori sau investitori, oameni din societatea civila sau din invatamant, tuturor celor care sunt interesati de schimbarea in bine a Brasovului.

Rezerva acum bilet la acest eveniment! Locuri limitate!

O atentie absolut deosebita va fi acordata finantarilor europene, inclusiv programului Start-up Nation, dar si antreprenoriatului brasovean si directiei in care se dezvolta mediul de afaceri brasovean.

Printre speakerii care vor impartasi din experienta lor participantilor prezenti se numara: Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons; Roxana Niculescu, Consilier Autoritatea Nationala pentru Turism Brasov; Florin Luca, OTIMMC Brasov; Claudiu Vrinceanu, Economist si fost Secretar de Stat in Ministerul Economiei; Christian Macedonschi, Antreprenor si Lobbyst; Sebastian Arhire, Managing Partner Train2Perform, Sorina Blejan, Consultant CCI Brasov.

Pentru mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Brasov veti putea gasi pe pagina web:  http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-2017/

Biletul de participare Regular costa 75 lei si include acces la conferinta, workshop si sesiunea de networking.
Early Bird: pana la 11 aprilie achizitionarea a doua bilete Regular la conferinta costa doar 100 de lei.

Biletele VIP costa 100 lei si ofera suplimentar acces la degustarea de vinuri  si networking restrans cu speakerii si partenerii evenimentului, dar si degustarea de produse de la Casa de Turta Dulce si Wazaaa Treats.

Plata biletelor se va face catre SC Alchemy Consulting&Training SRL Brasov, J08/1779/2013, CUI 32511801, in contul RO68INGB0000999904026157, deschis la Banca ING, agentia Onix.

Evenimentul se va desfasura la Centrul de Evenimente LUX DIVINA din Brasov, pe fosta platforma Rulmentul (langa fosta cantina) in apropiere de Coresi Mall (sala Parc) str 13 Decembrie, nr 96.

Informatii si bilete la partenerul local: Sorin Peligrad (0730830760, [email protected] )si se pot cumpara in format fizic de la sediul Alchemy Hub Brasov, str Rosiorilr, nr 4 (in spatele Registrului Comertului) in intervalul 9,30 – 17,00

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1002468826553531/

Parteneri: Arhipelago, Alchemy Consulting & Training, APEC, Camera de Comert si Industrie Brasov, Impact Events, JCI Brasov, La Casa de Turta Dulce, Exact Events, Asociatia Pro Afaceri Brasov, Alchemy Teambuilding
Parteneri media: Impact Events, Iubim Brasovul

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.