Patru firme din domenii diferite isi reunesc fortele pentru a oferi servicii de calitate clientilor ce doresc sa acceseze consultanta manageriala.

0
cmrSC Click Marketing & Research – servicii de marketing, SC GADA Management – consultanta in vanzari, comercial si optimizari organizationale pentru forta de vanzari, SC Prospect Audit & Consulting – servicii de audit financiar, contabilitate si consultanta in management financiar si SC Marteo SRL – servicii IT, web design, consultanta IT si internet au decis sa-si reuneasca fortele pentru a demara proiecte comune in favoarea clientilor lor.

In ideea de a putea oferi clientilor lor proiecte cat mai complete de consultanta, auditare si coaching, cele patru firme au agreat sa demareze un parteneriat care sa permita oferirea catre orice client interesat a unor proiecte integrate in domeniile vanzari, marketing, contabilitate-financiar si IT/internet.

Colaborarea agreata intre cele 4 firme isi doreste sa ofere solutii clientilor care au nevoi de consultanta la nivel de intreaga organizatie, si care doresc sa-si restructureze si redefineasca modelul de business in functie de evolutiile economice recente.

Contact:
Dalea Gabriel
Click Marketing & Research
Telefon: 0344802324
E-mail: [email protected]
Web-site: www.click-marketing.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.