Patru evaluari GRATUITE si o invitatie la training-ul brightboss

0
brighttwayBrightway organizeaza sesiuni de training (antrenament) in regim OPEN (deschis managerilor din toată tara), de unde participantii vor pleca cu noi si utile unelte de conducere a proceselor, a echipelor, sub forma unor tehnologii de management implementabile.

Realizam aceste manifestari de 2-3 ori pe an cu aceiasi tema in regim OPEN, avand in portofoliu licentele pentru brightboss (Leadership si Motivare), brightlink (Negociere si Comunicare), brightbiz (Simulare de Business – Finante pentru Non-Finantisti intr-o forma extrem de spectaculoasa, utila, facila chiar si celor care urasc cifrele la semnarea balantelor).

Acum desfasuram sesiunea brightboss, descrisa in atasamentul acest e-mail.

Training-ul este „training in training”, adica vom aplica chiar pe noi, sub forma unei simulari,  tehnologia  brightboss (leadership si motivare), traind dinamic toate procesele (deoarece grupele sunt formate din personalitati puternice, manageri ai unor companii cu experienta). 

Asa cum va spuneam, fiecare participant pleaca acasa cu o tehnologie ce se poate implementa in organizatia de unde provine (practic toti participantii de la aceast training au fost extrem de socati (plăcut) de modul facil de implemantare), tehnologie care a condus la marirea productivitatii si motivarea resursei umane implicate.

Brightway va ofera patru evaluari GRATUITE
-  indiferent dacă participati sau nu la training beneficiati de patru evaluari gratuite pentru patru dintre colaboratorii dumneavoastra.
-  trimiteti un e-mail pe adresa  [email protected] intentia de a realiza efectuarea celor patru evaluari si veti primi detaliile pentru pasii urmatori.

Astfel veti „gusta” din beneficiile practice ale acestui program si veti putea evalua oportunitatea participarii acum sau in viitor la o astfel de sesiune.

Va stam la dispozitie telefonic pentru orice detaliu suplimentar.

Contact:
Lucian ARGHIRE
Telefon: 0744-796.470

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.