Participa la Conferinta Putere Nemarginita pe 18 octombrie la Bucuresti

0

Afis.Putere.NemarginitaVrei sa simti magia UPW – Unleash the Power Within la Bucuresti? Vrei sa afli ce oferte exista pentru aceasta conferinta? Vrei sa iesi din zona de confort si sa afli cum s-au schimbat milioane de oameni? Vino la conferinta „Putere Nemarginita” in data de 18 octombrie 2014, la Bucuresti, Rin Grand Hotel ca sa afli aceste lucruri direct de la echipa lui Tony Robbins. Va fi vorba despre Health, Wealth, Leadership si despre toate resursele pe care deja le avem in noi si pe care vom invata sa le optimizam. Detalii aici!

Evenimentul este creat de Impact Events si sustinut de Success Resources, cel mai mare organizator de evenimente de profil din lume, gazda pentru evenimente la care au participat Donald Trump, Bill Clinton, Richard Branson, Robert Kiyosaki, Blair Singer, Nick Vujici si multe alte nume celebre. Acesta este unicul din Romania ce se bazeaza pe formula „Unleash the Power Within”, care reprezinta cel mai important life coach din lume.

Pariciparea la eveniment poate aduce celor prezenti atat avantaje la nivel personal – aflarea stiintei mecanismelor de baza ale vietii, invatarea artei de a transforma gandurile in actiuni, aflarea elementelor cheie pentru prioritizarea eficienta a resurselor, aflarea secretului preluarii controlului asupra propriei vieti si multe altele – dar si in plan profesional: aflarea modului in care te poti angaja intr-o companie internationala, a modului in care iti cresti afacerea folosind metode testate si informatii concrete, intrarea in contact cu experti din domeniile resurse umane, dezvoltarea afacerilor si antreprenoriat etc.

Conferinta va avea loc sambata, 18 octombrie, incepand cu ora 13:00, la Rin Grand Hotel Bucuresti, iar inscrierea se face completand formularul disponibil aici: http://goo.gl/9YaGMf#sthash.TRleNvks.dpuf.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.