Parteneriat Orange – Google pentru antreprenorii din Romania

0
orangeOrange Romania, in parteneriat cu Google, lanseaza o oferta speciala pentru companiile care doresc sa isi maximizeze vanzarile prin promovarea online eficienta.

Companiile care achizitioneaza din orice magazin Orange, inclusiv din magazinul online, un abonament de internet nelimitat sau care cumpara online un telefon mobil la pret Thank You sunt eligibile sa se promoveze in mod gratuit pe Google printr-un voucher de publicitate Google AdWords in valoare de 50 de euro. Cu Google AdWords, clientii business ai Orange Romania isi pot face cunoscute serviciile si produsele prin Google si pe site-urile partenere ale acestuia, vizand cumparatorii exact cand acestia le cauta produsele online.

Google AdWords este un program de publicitate care functioneaza pentru toate companiile, indiferent de marime. Modelul pay-per-click permite agentilor de publicitate sa plateasca doar atunci cand potentialii clienti sunt interesati de anunturile lor si dau click pe ele. Mai mult, acestia isi pot alege limita maxima de plata pentru un click si isi pot controla cu usurinta consumul zilnic. Toate acestea fac din AdWords o solutie eficienta si de incredere pentru toate companiile, chiar si pentru cele cu bugete mici, pentru a incerca publicitatea online.

„Suntem incantati ca, prin parteneriatul cu Google, putem oferi antreprenorilor mai multa vizibilitate si valoare cu serviciile de comunicare Orange. Consumatorii se documenteaza si cumpara din ce in ce mai mult online, de aceea este esential ca fiecare companie sa fie cat mai prezenta in acest mediu. Clientii nostri business au acum ocazia sa testeze gratuit AdWords, un instrument eficient de promovare pe internet si sa se initieze in utilizarea unor metode de optimizare a prezentei online, precum search engine marketing”, a declarat Andreea Belenes, Online Manager Orange Romania.

„Ne incanta parteneriatul cu Orange pentru ca ne dorim ca toate companiile din Romania sa beneficieze de Internet la maxima capacitate pentru a-si impulsiona vanzarile si a-si mari numarul de clienti online. Deschiderea unui cont AdWords este facila, anunturi eficiente putand fi create in numai cateva minute. Suntem foarte incantati ca Orange ofera posibilitatea testarii gratuite a serviciului Adwords tuturor clientilor sai care utilizeaza serviciile de internet mobil si programul Thank You”, a declarat Marion Gamel, Head of Marketing, New Markets of Europe, Google.

Orange Romania este primul operator de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai posibilitatea de a testa serviciul Google AdWords, in parteneriat cu Google. Mai multe detalii despre oferta sunt disponibile pe www.orange.ro/google.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.