„Oportunitati de dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii” la Craiova, Slatina, Ploiesti

0

7 martie 2008

Templus Advertising Bucuresti si Ministerul pentru Interprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale – prin Oficiile Teritoriale invita oamenii de afaceri la evenimentul "Oportunitati de dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii".

Acesta va avea loc in martie in:

  • Craiova, miercuri, 12 martie 2008, intre orele 10.00 – 14.00, la Hotel Europeca;
  • Slatina, vineri, 14 martie 2008, intre orele 10.00 – 14.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor;
  • Ploiesti, joi, 27 martie 2008, intre orele 10.00 – 14.00, la Hotel Central.

Reprezentantii firmelor nu platesc taxa de participare.

La fiecare dintre aceste seminarii sunt chemati la masa dialogului toti factorii implicati in dezvoltarea mediului economic, incepand cu oficialitatile centrale si locale, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale ce reglementeaza activitatea segmentului IMM, ai institutiilor financiar-bancare si ai companiilor care dezvolta produse si servicii pentru firmele private, guvernanti si parlamentari.

– Vor fi prezentate cele mai proaspete informatii despre fondurile europene sau guvernamentale disponibile si despre modul de accesare a acestora.
– Se vor dezbate proiecte legislative cu incidenta asupra segmentului economic, probleme legate de fiscalitate si se vor promova cele mai bune solutii de finantare, produse si servicii adresate sectorului IMM.
– In cadrul evenimentelor, oamenii de afaceri au ocazia unui dialog deschis cu oficialii institutiilor si companiilor prezente.

Scopul organizarii acestor manifestari este acela de a ajuta la dezvoltarea afacerilor private din Romania, prin furnizarea de informatii utile intreprinzatorilor privati.

Seminariile fac parte din campania "Activ Investor", initiata in urma cu trei ani de Templus Advertising. Acesta cuprinde peste 60 de evenimente de business, desfasurate deja in toata tara. in cadrul acestor manifestari se dezbate problematica mediului economic autohton si a cadrului legislativ ce reglementeaza acest domeniu, se discuta probleme legate de segmentul IMM, de domeniul financiar-bancar si IT&C si sunt prezentate solutii si oportunitati pentru dezvoltarea economiei romanesti actuale.

Evenimentele se incheie cu cate o Tombola, in cadrul careia, intreprinzatorii primesc cadouri din partea sponsorilor si partenerilor evenimentului.

Parteneri: CEC, BCR, BRD, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, Senior Interactive, SincronHR, TPF Romania Oriflame, Cramele Recas, Oriflame. Parteneri media: Romania Libera, Finantare.ro, Plandeafacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Smart Financial.ro, BanisiAfaceri.ro, ComunicateMedia.ro, ComunicateDePresa.ro, ClubAfaceri.ro, GhiseulBancar.ro. si media locala.
 
Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 7 martie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.