Olimpiadelor Comunicarii 2009

0
olimpiadele_comunicariiIn calitate de partener al Olimpiadelor Comunicarii 2009, Comunicatedepresa.ro te invita sa participi saptamana viitoare la cele mai importante evenimente ale acestei competitii, in special la Prezentarile finalistilor de luni si marti (18-19 mai), de la Palatul Parlamentului.

Cateva motive pentru a veni:
In primul rand, Olimpiadele iti ofera contextul potrivit pentru a-i descoperi pe cei mai talentati juniori in comunicare pe care i-ai putea angaja.

Dupa cum stii, angajarea unui tanar pe o pozitie de comunicare nu este deloc un proces simplu. De aceea, iti recomandam sa citesti in acest ghid pentru angajatori cateva din argumentele care ii fac pe organizatori sa afirme ca „lumea buna angajeaza de la Olimpiadele Comunicarii”.

In al doilea rand, ii vei intalni pe unii din cei mai importanti clienti de comunicare din toate domeniile (economic, politic, institutional). Ai oportunitatea sa-i intelegi mai bine si sa afli nevoile lor de comunicare. Daca vei dori sa colaborezi cu unii din ei, experienta participarii la Prezentari iti va fi extrem de utila.

Nu in ultimul rand, vei avea ocazia sa ii revezi si sa interactionezi cu cei peste 75 de profesionisti din Juriu: reprezentanti ai unora din cele mai importante agentii de advertising sau PR, directori de comunicare, profesori universitari, analisti politici sau jurnalisti de top.

Multi dintre ei i-au putut observa pe participanti pe o perioadã mai lunga de timp, inca din etapa Preselectiilor. Iti va fi util sa afli opiniile lor despre cei mai buni.

Gasesti mai jos tot programul saptamanii urmatoare si link-uri cu detalii despre echipele concurente si brief-urile primite.

Luni, 18 mai

Ora 10.00 – Prezentari la proba de Comunicare Politica
Echipele care vor prezenta au realizat campanii de imagine pentru: Roberta Anastase, Adriana Saftoiu, Victor Ponta, Bogdan Olteanu, Titus Corlatean, Ramona Manescu, Attila Korodi, Corina Cretu, Bogdan Ciuca si Valeriu Zgonea. 

Ora 14:30 – Prezentari la proba de Relatii Publice
Echipele care vor prezenta au realizat campanii de PR pentru: Tuborg Romania, Carptacement Holding, Petrom, BitDefender, Kaspersky Lab, RBS Romania, BCR, Raiffeisen Bank, Impact SA, Recolamp, Fundatia Sensiblu, Coca Cola HBC si Nutline. 

Marti, 19 mai

Ora 10.00 – Prezentari la proba de Advertising
Echipele care vor prezenta au realizat campanii de advertising pentru: Tuborg, Radio ZU, Petrom, RBS Romania, Gillette, Jack Daniel’s, Recolamp, Jurnalul National, Strategic.ro, Revista BIZ si Kudika. 

Ora 15.00 – Prezentari la proba de Comunicare Institutionala
Echipele care vor prezenta au realizat campanii de marketing social pentru: Ministerul Mediului, Ministerul Educatiei, ANOFM, Ministerul Culturii, ANAT, Ministerul Administratiei si Internelor,Eco-Rom Amblaje, Politia Romana, Ministerul Tineretului si Sportului, ANCOM si Asociatia Berarii Romaniei. 

Vineri, 22 mai

Ora 19.00 – Festivitatea de premiere
Maestrii de ceremonii: Mihai Morar si Daniel Buzdugan

Ora 23.00 – Petrecerea de final oferita de Tuborg Romania 

Prezentarile echipelor finaliste au loc la Palatul Parlamentului, in sala „Nicolae Iorga”.
Festivitatea de Premiere are loc tot la Palatul Parlamentului, in sala „AI. I. Cuza”.
Petrecerea are loc in clubul Spice (Calea Victoriei 21-23).

Confirmarea participarii

Confirmarea participarii se face, in mod obisnuit, avand un cont pe site-ul Olimpiadelor si completand un formular, in pagina Evenimente.

Daca nu vrei sa ai cont pe site, poti completa un formular simplificat, la adresa:
http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/confirmari/rsvp.html

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.