Oferta Early Bird pentru Conferinta New Business Story – Afaceri.ro Bucuresti se prelungeste pana pe 20 noiembrie

0

Banner 250x250 Bucuresti New business story - 1Vesti bune pentru intreprinzatorii interesati sa participe la cea mai interesanta conferinta a anului organizata in Bucuresti: oferta Early Bird se prelungeste pana la data de 20 noiembrie. Prin urmare, persoanele care se inscriu pana joi la Conferinta New Business Story vor beneficia de 35% reducere din taxa de participare la eveniment. Acesta va avea loc pe 3 decembrie la Restaurantul Elisabeta din Bucuresti.

Organizatorii, Arhipelago, The Orchard si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), vin cu o abordare fresh a evenimentelor din sfera business, propunand un mix de teme si speakeri care ofera o perspectiva noua si completa asupra mediului de afaceri. Informatiile oferite in cadrul panelurilor si workshopurilor se adreseaza antreprenorilor, managerilor, reprezentantilor de IMM-uri, consultantilor si specialistilor in politici publice dedicate mediului de afaceri.

Evenimentul va fi structurat in trei paneluri: New Money, New Markets & EntrepreneurSHIP, New Technology si 3 Workshopuri: New People, (New) Tools – Workshop Google si New Entrepreneur.

logo-googleGoogle Romania a acceptat invitatia de a se alatura evenimentului, in cadrul ultimei sectiuni. Celebra companie va sustine un workshop pe tema (New) Tools, care va dura o ora si jumatate.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la conferinta pana in acest moment se numara: Filipe Carrera – speaker si trainer international, Carmen Punga – Google Romania, Michael Pronk – Business Development Specialist Europa, Beijing 1421 Business Consulting Group, Bogdan Mugescu – Business Development Specialist, Bursa de Valori Bucuresti, Dana Ghinet – Manager Partener, Acces Project Investments, Costin Sorici – Managing Partner, Project Management Solutions, Alex Carbunarea – Managing Director, Tess Conex, Stefan Timofti – Sommelier & Event Manager, Casa de Vinuri Cotnari, Remus Hirceaga – Managing Director, Oil Energy Trading – Tiriac Energy, Iulian Ursache – Manager, UIL Casa, Andrei Rosca – Agentia SPADA, Felix Patrascanu – Managing Partner, FAN Courier, Mihai Gavan – Sales Manager, Romanian Software.

Taxa de participare la eveniment este de 75 euro, dar persoanele care se inscriu pana la data de 20 noiembrie vor achita doar 50 euro. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/Ozd8hQ.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.