O saptamana pana la prima Conferinta Internationala Afaceri.ro – Bucuresti, 28 noiembrie

0

afaceri ro bucuresti 2013Antreprenorii care vor sa fie la curent cu ultimele tendinte si instrumente pentru dezvoltarea afacerilor mai au la dispozitie o saptamana pentru a se inscrie la Conferinta Afaceri.ro Bucuresti, care se va desfasura pe 28 noiembrie, la Hotel Ramada Park.

„Este prima conferinta internationala din seria Afaceri.ro si este dedicata clusterelor inovative, vazute ca factori-cheie in specializarea economica inteligenta. In prima parte a conferintei am adus cativa antreprenori de calibru, „deschizatori de drumuri” care vor impartasi din experienta lor si vor intra in dialog direct cu cei prezenti in sala. Partea a doua a conferintei exploreaza noile tehnologii si modele de dezvoltare, cu o sectiunea speciala dedicata re-industrializarii si dezvoltarii sustenabile a afacerilor”, a declarat Valerica Motoc, managerul conferintei.

La Conferinta Afaceri.ro Bucuresti vor lua cuvantul invitati de marca precum Florin Talpes, CEO al Bitdefender, Michael Guth, expert german care a contribuit la constituirea a doua clustere importante din industria auto si cea a lemnului, si Doina Cepalis, director general Te-Rox Prod, recunoscuta drept „cel mai dinamic antreprenor din Romania”, precum si alti profesionisti ai afacerilor.

Gasiti aici lista completa, actualizata a speakerilor.

Conferinta Afaceri.ro Bucuresti va fi si un eveniment al conexiunilor, functionand ca o platforma de colaborare care faciliteaza formarea de parteneriate intre oamenii de afaceri din diferitele zone ale tarii, intre antreprenorii din capitala si cei din provincie.

„Vom vorbi inclusiv despre cum pot fi legate cele doua economii ale Romaniei: cea a Bucurestiului si cea a provinciei. Vom afla cum au reusit antreprenorii din Capitala sa-si extinda afacerile in provincie, sa initieze proiecte de succes cu parteneri locali. Vom afla si ce asteptari exista in privinta interconectarii comunitatilor de afaceri din Romania”, a precizat Marius Alexa, CEO Arhipelago, co-organizator al conferintei.

Partenerii Arhipelago pentru Conferinta Afaceri.ro Bucuresti sunt Acces Project InvestmentsVolksbank si Loop Operations.

Cei care doresc sa fie prezenti la Afaceri.ro Bucuresti sunt invitati sa se inscrie aici.

Persoana de contact: Valerica Motoc, Event Operations Manager, email: [email protected]; tel: 0749/358.091.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.