O saptamana pana la editia 2011 a How to Web, cel mai asteptat eveniment de tehnologie si afaceri web din Europa de Est

0
how-to-webConferinta How to Web 2011, cel mai asteptat eveniment din zona tehnologiei si a business-urilor web isi deschide portile saptamana viitoare, intre 9 si 10 noiembrie, pentru 750 de specialisti din domeniul Internetului. Evenimentul este dedicat atat profesionistilor din sfera web, de la experti in tehnologie pana la inovatori ai Internetului, cat si antreprenorilor si investitorilor.

Pe langa cele 24 de prezentari si paneluri organizate in cadrul conferintei, dincolo de prezenta a peste 30 de speakeri internationali, programul evenimentului este completat si de 12 workshop-uri din diverse domenii de activitate precum product management, aplicatii, retele sociale, operatiuni digitale si de dezvoltare a web-ului, avand drept numitor comun business-urile construite pe web.

Printre profesionistii de top prezenti la aceste workshop-uri se numara Daniela Neuman, co-fondator si CMO la PlayMob, o companie care dezvolta o varitate de jocuri in care se pot plasa bunuri virtuale. Cu o experienta deosebita in product management, aceasta va sustine o prezentare cu tema „Product Manager: cum sa fii mai inteligent decat CEO-ul?

Cum aplicatiile web reprezinta un domeniu relativ nou, insa in plina ascensiune, la How to Web 2011 se vor tine doua workshop-uri dedicate acestui domeniu.

De la dezvoltarea aplicatiilor web la dezvoltarea experientelor multi-dispozitiv„, este cel sustinut de Petru Jucovschi, developer evangelist la Microsoft. Paul Kinlandeveloper advocate la Google, va modera cel de-al doilea workshop din sfera aplicatiilor, „O privire asupra Web Intents si asupra viitorului aplicatiilor cu HTML5„.

Alan Bradburn este co-fondator si CTO la useitorlose.it, guru al Ruby on Rails, unul dintre acei specialisti care stiu totul despre retelele sociale. Experienta deosebita in aceasta sfera il recomanda drept cea mai potrivita persoana pentru a discuta despre aceste instrumente, oferind sfaturi privind dezvoltarea aplicatiilor web conectate la retelele sociale in cadrul workshop-ului „Un curs intensiv de lucru cu API-uri sociale„.

Dezvoltarea continua a internetului este una dintre temele de actualitate care vor fi abordate in cadrul HTW 2011. Pasiunea lui Dragos Georgita, Senior Engineering Manager la Adobe Romania, de a gasi noi moduri de valorificare a web-ului, de realizare de framework-uri si instrumente viabile pentru acesta, il desemneaza drept promotor al tehnologiilor HTML5 si CSS3 despre care va discuta in cadrul workshop-ului „Ducand web-ul mai departe„.

Lectii de viata in Agile„, este numele workshop-ului pregatit de Nik Silver. Director al Silver Works Ltd., Nik Silver a introdus practicile Agile la Guardian.co.uk in 2003, revolutionand operatiunile digitale ale renumitului site.

Alti vorbitori in cadrul How to Web 2011 sunt Christian Leybold, general partner la eVC Partners, si Christian Boos, co-fondator al Arago AG si mentor al HackFwd. Acesta este autorul multor publicatii academice si de business, concentrat pe automatizarea operatiunilor IT, pe modelarea informatiilor, securitatea IT si solutii de sourcing.

How to Web 2011 este un eveniment unic in Europa de Est care aduna la Bucuresti importanti oameni de business din sfera web pentru a oferi participantilor informatii, cunostinte, ultimele tendinte si inovatii din sfera internetului. La conferinta participa specialisti din diverse domenii, de la manageri, la investitori, dezvoltatori si antreprenori care au in comun pasiunea pentru web.

How To Web este un program sustinut cu sprijinul School For Startups, Adobe, Vodafone, Business Mentoring Program si Microsoft.

Pentru mai multe informatii despre worksohp-uri, vorbitori si programul How to Web 2011, va rugam accesati: how-to-web.net.

***

Despre Wembrio

Conferinta How To Web 2011 este organizata de Wembrio – organizatie dedicata tehnologiei si afacerilor web, ce isi propune sa reuneasca antreprenori, manageri, investitori si dezvoltatori web. Primele proiecte dezvoltate au fost www.how-to-web.net, o platforma dedicata startup-urilor din Europa de Est si evenimentul How to Web. in prima jumatate a acestui an, proiectul How to Web a inclus si o serie de evenimente dedicate comunitatilor locale de profesionisti web din Sibiu, Cluj si Belgrad in preambulul conferintei How To Web 2011 de la Bucuresti.

Persoana de contact:
Oana BADEA
Marketing & Media manager
Email: [email protected]
Telefon: +40 740 429 023

How To Web – Top web tech & business conference in Eastern Europe in 2011
www.how-to-web.net
Twitter: @how_to_web
Facebook: www.facebook.com/howtoweb

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.