O noua infatisare, un nou set de instrumente pentru antreprenori – PlanDeAfacere.ro

0

In luna iunie Arhipelago a lansat o noua versiune a site-ului Plandeafacere.ro. Site-ul prezinta imbunatatiri atat in ceea ce priveste continutul, cat si in ceea ce priveste modul de organizare a informatiei, fiind structurat in 5 sectiuni distincte:

 • Cum sa…– sectiunea cuprinde informatii practice si instrumente utile prezentate in 5 sub-sectiuni care vizeaza gasirea ideii de afacere si evaluarea acesteia, scrierea planului de afacere, initierea afacerii, finantarea afacerii si evaluarea afacerii.
 • Idei de afaceri – sectiunea cuprinde profile de afaceri structurate dupa modelul unui plan de afacere, cuprinzand informatii utile (clienti, concurenti, costuri de inceput, etc.) in vederea initierii unei afaceri intr-un anumit domeniu de activitate.
 • Evenimente – cuprinde evenimente dedicate antreprenorilor si potentialilor antreprenori.
 • Cursuri – cuprinde cele mai relevante oferte de instruire adresate atat antreprenorilor cat si angajatilor din pozitii de top si middle management din companii.
 • Resurse– sectiunea este structurata in 3 subcategorii:
  • Dezvoltare personala pentru antreprenori;
  • Libraria PdA;
  • Glosar de termeni de afaceri.

In plus, alaturi de sfaturile practice cu privire la scrierea unui plan de afaceri site-ul ofera si o serie de instrumente menite sa sprijine antreprenorii in activitatile de planificare a afacerilor (documente in format Excel cu tabele de calcul pentru diversi indicatori: Indicatori de performanta, Matrici de analiza comparativa a furnizorilor sau a concurentei, Analiza riscurilor, Pragul de rentabilitate, Costuri start-up, etc).

Plandefacere.ro este un website dedicat in principal antreprenorilor din Romania, celor care au initiativa si isi asuma riscul de a incepe propria lor afacere si isi propune sa devina principala sursa de informare si instruire cu privire la planificarea afacerilor..

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in mediul business, vine sa ofere publicului larg acces la informatii de calitate, intr-un format nou, adaptat nevoilor si cerintelor utilizatorilor sai.

In acelasi timp, Reteaua Arhipelago ofera solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor sai cu pachete si produse dedicate, menite sa asigure vizibilitatea si dezvoltarea companiilor prezente pe website-urile retelei.

Va invitam sa vizitati Plandeafacere.ro si sa trimiteti feedbackul dumneavoastra cu privire la schimbarile realizate la nivelul site-ului.

Persoana de contact:
Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.