O noua infatisare pentru Licitatii.ro

0

Va anuntam ca incepand cu luna iunie site-ul licitatii.ro are o noua infatisare. Modificarile realizate la modul de structurare a informatiei in site, cat si schimbarile de la nivelul siglei au contribuit la revigorarea site-ului.

Licitatii.ro este un site dedicat tuturor persoanelor care vor sa fie la curent cu noi oportunitati in ceea ce priveste licitatiile publice din Romania si UE. Acesta cuprinde anunturi de achizitii publice din Romania si UE, licitatii de vanzare si anunturi de atribuire din Romania, precum si ghiduri cu privire la achizitiile publice si licitatii de vanzare.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invitam sa ne vizitati online si sa ne trimiteti feedback-uri si comentarii legate de relansarea site-ului Licitatii.ro, de Arhipelago.

Persoana de contact:

Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago

[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.