O noua editie de succes a Conferintei Finantare.ro, la Cluj-Napoca!

0

Pe data de 29 noiembrie 2012 a avut loc la Hotel Golden Tulip Ana Dome, din Cluj-Napoca, cea de-a cincea editie a Conferintei Finantare.ro. Evenimentul a reunit aproximativ 100 de participanti activi in aria finantarilor, investitiilor si a managementului de proiect.

Speakerii de seama prezenti la conferinta au fost urmatorii: Ioana Bandici – Manager de proiect si trainer in managementul proiectelor; Simona Bonghez – Ph.D. Consultant si trainer in Managementul Proiectelor; Catalin-Teodor Dogaru – Trainer, consultant si managing partner la Total Smart Projects; Marian Dobrila – Vicepresedinte al ACRAFE; Mircea Mihai – Partener fondator la EXELO, partenerul Global Knowledge in Romania; Cristian Paun – Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie; Radu Nechita – Conferentiar Doctor in cadrul Facultatii de Studii Europene, Universitatea Babes-Bolyai; Antoniu Poienaru – blogger Finantare.ro si fost Consilier la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA); Andrei Radulescu – Senior Investment Analyst SSIF BROKER; Paul Savin – CEO KONSENT; Ionel Timisan – blogger managementul-proiectelor.ro; Marius Alexa – CEO Arhipelago.

In cadrul celor 3 dezbateri interactive si inedite, speakerii au vorbit despre principalele probleme intampinate in implementarea proiectelor cu fonduri europene, despre finantarile din surse private, precum si despre tehnicile si instrumentele de management de proiect folosite in investitii. In cadrul primului set de workshop-uri, s-au realizat o serie de aplicatii practice privind finantarile din agricultura si mediul rural. De asemenea, la cel de-al doilea set workshop-uri, s-au discutat elemente de management de proiect, prezentate de unii dintre cei mai buni traineri din Romania. Participantii la conferinta au fost placut surprinsi de cadourile primite, dar si de ocazia de a face networking de calitate cu experti si specialisti in domeniile lor de interes. Un alt moment marcant in cadrul evenimentului a fost reprezentat de lansarea cartii lui Andrei Radulescu, Senior Investment Analyst SSIF BROKER: Marea recesiune: De la economia mondiala la economia nationala.

Daca sunteti interesat sa vedeti cum a fost la Conferinta, intrati aici.

Va multumim pentru prezenta si implicare si va asteptam la alte editii ale Conferintei, marca Finantare.ro!

Echipa de organizare multumeste, de asemenea, companiilor implicate in realizarea acestei editii a evenimentului:
PARTENERI PRINCIPALI: Spider Management Technologies Romania, Toyota Romania, TSP (smartprojects.ro), ACRAFE
PARTENERI: EXELO, Konsent, Hotel Golden Tulip Ana Dome
SPONSOR: For Best Consulting
CO-ORGANIZATORI: JCI Cluj
COLABORATORI: Polirom, Vinuri GRAMMA, EXONIA, Fundatia Post Privatizare (FPP), I love Cluj, Venture Connect, Meteo.ro, Firme.ro, Intreprinzatori.ro
PARTENERI MEDIA: Radio Lynx, Radio France Internationale, Startups.ro, Today Software Magazine, Evenimente in Cluj, Welcome2Cluj, Economiaonline.ro, Managementul-Proiectelor.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.