O cariera in managementul proiectelor?

0

5 iulie 2006
Doresti sa incepi o cariera in managementul proiectelor sau sa treci la urmatorul nivel al carierei tale in acest domeniu? Incepand de astazi, 5 iulie 2006, poti sa-ti adaugi gratuit CV-ul pe www.finantare.ro .

Esti un specialist in domeniul consultantei si cauti unui loc de munca care sa-ti ofere mai multa satisfactie profesionala si materiala? Esti un proaspat absolvent pasionat de domeniul consultantei si consideri ca ai aptitudinile necesare ocuparii unui post de consultant?
 
Arata-le firmelor de consultanta cine esti!  Finantare.ro iti ofera posibilitatea de a aplica pentru un job in domeniul managementului proiectelor.
 
Te invitam sa-ti creezi un cont gratuit in sectiunea "Cariere MP" de pe www.finantare.ro si sa-ti completezi online CV-ul la adresa: http://www.finantare.ro/cariere_mp.html . Datele tale vor fi accesate de firmele de consultanta specializate, membre ale Finantare.ro Profesional, care te vor contacta in functie de posturile disponibile si criteriile de selectie stabilite in mod independent de catre acestea. Vino sa faci parte din prima baza de date cu specialisti in managementul proiectelor!

Finantare.ro – "Portalul surselor de finantare din Romania" – este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania.
In cei 3 ani de existenta online, peste 1 milion de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.