Nu te-ai inscris inca pe www.thebigpitch.ro?

0

Ai timp pana pe 16 august 2013 sa te inscrii si sa castigi un loc in goana dupa marele premiu de 10.000 de euro!!

The Big Pitch 2013 – Te asteptam pe scena antreprenoriatului!

Inscrie ideea ta de afaceri in perioada 25.07-16.08.2013 pe site-ul oficial al competitiei The Big Pitch – www.thebigpitch.ro si te poti afla printre norocosii care au sansa de a castiga 10.000 de euro!

Prima etapa a competitiei The Big Pitch vizeaza trei pasi foarte simpli:

Pasul 1 sau Ideea – E cel mai greu… Sa ai o idee geniala… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o intreprindere sociala, o aplicatie smartphone…Suntem deschisi in privinta ideilor!

Pasul 2 sau Filmuletul de prezentare – Inregistreaza un filmulet de 2 minute in care iti prezinti idea si incarca filmul pe www.thebigpitch.ro pana pe 16 august 2013, ora 17. E obligatoriu sa ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpara si de ce, cat de mare e potentiala piata!!

Pasul 3 sau Anuntul – Cel mai important: nu uita sa iti promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferenta intre cine merge in Etapa a 2-a si cine nu – asa ca da de veste, folosind orice mijloc ai la dispozitie – Facebook, Twitter sau chiar discutii si evenimente!

Pana in prezent 3 idei grozave au „spart gheata” si aduna zilnic zeci de voturi. Prima ideea inscrisa ii apatine lui Claudiu Tudorache care intentioneaza crearea unei firme de IT de outsourcing pentru companiile mici si mijlocii care sa se ocupe de securitatea informatiei si protectia impotriva atacurilor cibernetice. Ideea Crinei Grigore se numeste Mr. Mentorus si este un program de cursuri de mentorat si dezvoltare personala pentru copii, care urmareste dezvoltarea aptitudinilor necesare in interactiunea zilnica a viitorilor adolescenti, prin educatie non-formala si activitati interactive. Cea mai recenta idee inscrisa apartine echipei formate din Crina Din si Alexandra Nemtoiu al caror scop este sa ofere tuturor celor interesati de o evolutie continua pe plan profesional si personal, oportunitatea de a se autoeduca in functie de alegerile proprii, investind de asemenea in proiecte sociale.

Daca vrei si tu sa fii printre ideile premiate nu uita ca data limita de inscriere este 16 august 2013 si fiecare vot te ajuta sa mergi automat in Marea Finala care va avea loc pe 5 septembrie 2013!

Pentru mai multe detalii sau inscriere viziteaza www.thebigpitch.ro sau scrie-ne pe adresa [email protected].

Competitia este organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN – Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.