Noul Presedinte JCI Romania 2010 – Marius Alexa, managerul retelei de website-uri Arhipelago

0
mariusalexa-150La finalul lunii octombrie, la Iasi, a avut loc prima editie a Conferintei Nationale a Tinerei Camere de Comert (JCI) 2009, un eveniment amplu de business care a reunit peste 100 de tineri antreprenori din intreaga tara. Cu prilejul acestei conferinte, a fost ales noul presedintele al JCI Romania, Marius Alexa, un antreprenor din Iasi, managerul retelei de website-uri Arhipelago.

Marius Alexa, fondator al retelei Arhipelago, este un om reprezentativ pentru antreprenoriatul din Iasi. S-a implicat activ in dezvoltarea mediului de afaceri local prin diferite activitati si intiative: a pus bazele JCI Iasi si a initiat diferite evenimente de business, menite sa deschida mediul de afaceri din Iasi catre alte orase si judete si sa permita o comunicare mai buna intre reprezentantii firmelor iesene.

Un exemplu in acest sens este IasiNet Business Wings (www.businesswings.ro), eveniment de business networking organizat de JCI Iasi si ARHIPELAGO in luna iunie 2009, dupa un concept absolut inedit – motelul Bucium „a mutat” aeroportul pentru o seara intr-o zona deosebita. Peste 100 de antreprenori au avut posibilitatea crearii unor relatii de afaceri pe termen lung si a unei noi perspective de dezvoltare a mediului de afaceri iesean si a orasului Iasi.

„Marius Alexa este unul dintre strategii in afaceri, din cei mai cunoscuti si apreciati in orasul nostru. Astfel, startul strategiei de dezvoltare a retelei JCI, care se doreste a se alinia cit mai mult la reteaua internationala, este dat din capitala Moldovei, iar pe termen lung ea va fi supervizata si imbunatatita continuu tot de catre antreprenoriatul iesean”, se arata intr-un comunicat al JCI Iasi.

Arhipelago (www.arhipelago.com) este o retea de website-uri care acopera trei sfere distincte de interes din mediul online: business, entertainment si personal tools.

Arhipelago Business include o serie de site-uri utile pentru cei interesati de solutii privind crearea si dezvoltarea propriei afaceri: Finantare.ro, Firme.ro, Managementul-proiectelor.ro,Agra.ro, Freelanceri.ro si Traineri.ro.

Arhipelago Entertainment are in portofoliu site-uri precum Muzica.ro, Filme.ro, Horoscop.ro si Faza.ro.

Arhipelago Personal Tools
include site-uri – instrument, care ofera informatii punctuale de care utilizatorii au nevoie: Anunturi.ro, Imobiliar.ro, Meteo.ro, Prognoze.ro, Bunatati.ro, Hoteluri.ro, Voluntar.ro, CalendarulOrtodox.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.