Nou de la Afaceri.ro: bootcamp-uri pentru antreprenori in Tibet si Kamceatka

0

Incepand cu anul acesta, programul de misiuni economice Afaceri.ro a introdus in agenda un nou tip de evenimente speciale: bootcamp-uri pentru antreprenori in zone inedite de pe Glob. In 2018, acestea vor avea loc in Bejing-Tibet in perioada 20 iunie – 4 iulie si in Kamceatka, Rusia, in perioada 19 – 28 iulie.

Bootcamp-urile Afaceri.ro sunt menite sa imbine utilul cu placutul si sa scoata training-urile, atelierele de lucru si networkingul din zona de confort, ducandu-le la mii de kilometri departare, in zone cu adevarat unice in lume.

Astfel, in perioada 20 iunie – 4 iulie, o delegatie de lideri, antreprenori, intraprenori si calatori curajosi se vor imbarca intr-o aventura spirituala unica, avand destinatia: Beijing (China), Lhasa (Tibet) si Kathmandu (Nepal). Pe langa vizitarea unor celebre obiective de pe traseu, o calatorie cu trenul Trans-Tibetan si chiar un popas la Tabara de Baza Everest, participantii vor avea parte si de cursuri axate pe Business si spiritualitate, concentrate in special pe: gestiunea timpului, energiei si stresului prin mindfulness; prezenta sau concentrarea totala si relaxata aici si acum; comunicarea mindful cu sine si cu altii.

Cu o luna mai tarziu, in perioada 19 – 28 iulie, organizatorii invita exploratorii, antreprenorii, intraprenorii si calatorii entuziasti intr-o aventura originala in Estul Indepartat al Rusiei: Peninsula Kamceatka. Delegatii se vor bucura de un mix intre cursuri business si traininguri de antreprenoriat (cum se fac afaceri cu Rusia, gandire laterala, risc si inovatie in antreprenoriat etc.), pe de o parte, si peisaje frumoase si descoperiri exceptionale, pe de alta parte. Dupa un scurt popas in capitala Moscova, participantii vor marca locuri surprinzatoare precum: Petropavlovsk, Marea Bering, vulcani, lacuri, golfuri si insule din imprejurimi.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica sunt invitate sa acceseze paginile oficiale – Beijing-Tibet (http://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-beijing-tibet-2018/) si Kamceatka (http://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-kamceatka-2018/) – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.