Noi tehnologii si antreprenoriat: subiectele de dezbatere ale Conferintei Afaceri.ro Brasov 2014

0

Afis Afaceri.ro Brasov-001Conferinta Afaceri.ro Brasov 2014 va avea loc vineri, 27 iunie, la Hotel Cubix, fiind organizata de Camera de Comert si Industrie Brasov, Alchemy Consulting & Training SRL Brasov, Arhipelago Interactive, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si PRIME Brasov.

Editia din acest an a Conferintei Afaceri.ro Brasov isi propune sa ofere informatii despre noile metode de stimulare a inovatiei si tehnologiei si modele de antreprenori romani.
In deschiderea evenimentului, George Scripcaru (Primarul Municipiul Brasov), Catalin Nan (Presedintele Patronatului Roman Brasov), Sorin Peligrad (Senior Trainer si Coach) vor lua parte la o dezbatere despre strategia administratiei publice locale din Brasov pentru sprijinirea mediul de afaceri.

La sesiunea „Noi Tehnologii”, invitatul special, Elisabeta Moraru (Industry Manager Google), va sustine o prezentare intitulata „Viitorul este acum si el inseamna date!”. Sinica Alboaie (Fondator Axiologic) va vorbi despre aplicatii mobile pentru afaceri, continuand cu lansarea aplicatiei Android Afaceri.ro, o sursa de stiri pentru participantii la conferintele Afaceri.ro si pentru oamenii de afaceri din Romania.

Sesiunea se va incheia cu o dezbatere despre solutiile cloud, provocarile de management ale companiilor IT si canalele de marketing si comunicare potrivite pentru serviciile IT. Printre participantii la dezbatere se numara: Elisabeta Moraru, Sinica Alboaie, Alexandru Lazescu.

Ultima sesiune a conferintei, Antreprenoriat, va furniza idei pentru capitalizarea resurselor umane – Iana Albert si Bogdan Secara (Consultanti Active Business Plus), idei pentru accesarea fondurilor europene pentru tehnologie si industrii – Dana Ghinet (Manager partener Acces Project Investments), idei pentru dezvoltarea turismului in Brasov – Cristian Culea (Initiator JCI PLAY 4×4).

Mona Dirtu si Andreea Rosca vor lansa, cu aceasta ocazie, cartea intitulata „Cei care schimba jocul: Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale„.

In incheierea sesiunii, va avea loc o dezbatere „Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani” la care vor lua parte Mona Dirtu, Andreea Rosca, Dana Ghinet, Bogdan Secara, Sinica Alboaie, Marius Alexa si Alexandru Lazescu.

Programul complet al evenimentului si alte informatii despre invitati sunt disponibile pe pagina conferintei: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-27-iunie-2014/.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei. Pentru a rezerva un loc, va rugam sa completati formularul de inscriere: http://goo.gl/GBABlw.

Partenerii evenimentului: Acces Project Investments, Active Business Plus, Exonia, Autonom, Hotel Cubix, Patronatul Roman Brasov, AIESEC Brasov, ARIES, ANIS, Iceberg, PlayXp.net, JCI PLAY 4×4, Impact Events, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Intreprinzatori.ro si Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.