Noi solutii de securitate BitDefender pentru mediul business

0
bitdefenderBitDefender, producator autohton de solutii de securitate de nivel mondial, prezinta astazi cea mai recenta gama de solutii de business. Noua linie de solutii de securitate dedicata companiilor are functionalitati imbunatatite de management pentru un control centralizat mai bun al activitatilor pe care utilizatorii le desfasoara in companie.

Suita de solutii de securitate BitDefender pentru mediul de business imbunatateste productivitatea angajatilor si reduce costurile de administrare si riscurile de atacuri permitand un management centralizat, proactiv, prin protectia si controlul statiilor de lucru, al serverelor si al traficului din reteaua companiei.

„BitDefender a inteles ca in ziua de astazi companiile aflate in dezvoltare se confrunta cu un volum din ce in ce mai mare de amenintari informatice, mai ales in conditiile economice actuale”, declara Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. „Cu noua suita de solutii de securitate dedicata zonei de business, companiile pot implementa si administra centralizat securitatea retelelor lor cu un minim de efort si la costuri reduse”, a concluzionat Dumitru.

Suita de solutii de business BitDefender cuprinde:
BitDefender Client Security este o solutie de securitate puternica, inteligena si usor de folosit, destinata retelelor companiilor, care ofera protectie proactiva superioara impotriva virusilor, a programelor spion, a rootkit-urilor, a mesajelor de tip spam, a tentativelor de fraudare de tip phishing si a altor coduri periculoase. Cuprinde doua module distincte intr-un singur pachet: BitDefender Business Client, care asigura protectie proactiva de ultima tehnologie si BitDefender Management Server, care, prin activitati automate si recurente, imbunatateste performantele administratorilor de retea si a securitatii generale prin setarea de politici stricte de securitate in retea. Noua solutie BitDefender ofera vizibilitate sporita in retea si o detectie rapida a problemelor, cu un impact minim asupra resurselor statiei de lucru.

BitDefender Security for Exchange ofera module antivirus, antispyware, antispam, antiphising, precum si filtrare pe baza de continut si de atasament, complet integrate cu serverele MS Exchange, pentru a crea un mediu Exchange perfect sigur. Protejeaza traficul de pe serverele Exchange impotriva celor mai noi si complexe programe periculoase si impotriva tentativelor de furt de date confidentiale. In plus, modul de filtrare al continutului mesajelor atasate poate fi utilizat si pentru scanarea mesajelor trimise din retea, pentru a proteja si impotriva unor eventuale scurgeri de informatii confidentiale. Aceasta solutie ajuta companiile in plin proces de dezvoltare prin sporirea productivitatii angajatilor si reducerea traficului din retea.

BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care ruleaza pe platforme Windows sau UNIX. BitDefender Security for Mail Servers asigura un trafic de mail sigur datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, precum si de filtrare pe baza de continut si atasament. Datorita compatibilitatii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, solutia protejeaza in permanenta impotriva noilor tipuri de programe periculoase si de tentativele de furt de date importante si confidentiale.

Astazi administratorii IT sunt obligati sa caute noi modalitati de a minimiza valoarea investitiilor in infrastructura si sa sporeasca in acelasi timp functionalitatile produselor implementate. Solutiile de business BitDefender combina excelent nivelul de securitate si o serie extinsa de instrumente de management, reusind sa ofere o solutie cu protectie superioara fata de restul produselor de securitate existente pe piata.

In plus, solutiile de business dispun de functii de control pentru utilizator – aplicate centralizat pe statiile de lucru din retea – sporesc productivitatea angajatilor si reduc traficul prin blocarea aplicatiilor si a site-urilor suspecte, stabilind intervale de acces pe Internet si blocarea e-mailurilor solicitand parole de acces.

Pentru mai multe informatii legate de noua gama de produse BitDefender va invitam sa vizitati pagina solutiilor de securitate IT pentru mediul business: www.bitdefender.ro.

Despre BitDefender
BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. in fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender. in plus, portalul BitDefender, www.malwarecity.com ofera informatii utile si ultimele noutati despre amenintarile de securitate pentru a tine utilizatorii informati despre lupta zilnica impotriva malware.

Contact:
Simona Bogdan,
PR Manager Romania,
BitDefender
Web-site: www.bitdefender.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.