Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

0

preturi de transferProcesul complex de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala s-a finalizat la sfarsitul anului trecut. Au urmat in 2016 publicarea Ordinului Presedintelui ANAF 442 privind conditiile de solicitare si prezentare a dosarului preturilor de transfer precum si publicarea Normelor de aplicare a noului Cod Fiscal.

Deloitte si BusinessMark Event Management va invita in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti, la seminarul cu tema „Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer”.

Prin intermediul acestui seminar ne propunem sa analizam impactul cerintelor de documentare din perspectiva preturilor de transfer care se intrevad a fi implementate, precum si al noilor norme fiscale din perspectiva preturilor de transfer. Toate acestea au ca scop identificarea de posibile provocari si/sau oportunitati pentru compania dumneavoastra.

Printre temele dezbatute in cadrul seminarului se vor afla:

  • Preturile de transfer in Romania: Istoric si cadrul general
  • Modificari legislative: Obligatii actuale si viitoare in documentarea preturilor de transfer
  • Procedura de control a preturilor de transfer
  • OECD BEPS – Actiunile ce privesc preturile de transfer

Seminarul va fi sustinut de catre lectorii:

  •   Ciprian Gavriliu – Director, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania
  • Adriana Nitoiu – Senior Consultant, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania.

„Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer” va avea loc in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.