Next Level Business – evenimentul de business al toamnei in Transilvania

0
Traim in lumea vitezei. Mediul de afaceri este dinamic. Concurenta acerba. Fie ca suntem antreprenori, tineri profesionisti sau lideri cu totii resimtim schimbarile din mediul de business. Mai intens, mai amplu, mai rapid. Competentele tehnice si forta financiara nu mai reprezinta un element de diferentiere. Pe piata actuala castiga cel care este cel mai bine pozitionat, cel care este cu un pas inaintea celorlalti. Inovatia, cercetarea, informarea sunt viitorul. Conferinta „Next Level Business”,  organizata de catre Junior Chamber International(JCI) Cluj este cel mai important eveniment de business al toamnei in Transilvania reunind speakeri si traineri de renume national si international. Conferinta se va desfasurata in perioada 21-24 octombrie 2010 la Hotelul City Plaza din Cluj-Napoca si se adreseaza tinerilor antreprenori, lideri si specialisti din mediul de afaceri din Romania.
Integrand activitatea dinamica a comunitatii de business clujene, strategia si spiritul JCI, conferinta nationala are ca tema Next Level Business si doreste sa fie un eveniment semnificativ.  „Am conturat activitatile pe domenii de interes precum MARKETING | SALES | IT | PUBLIC SPEAKING | COACHING | HR | FINANCE | STRATEGY | MANAGEMENT. Vom avea training-uri, workshop-uri, discussion panels, networking, lansare de carte de specialitate, competitie si demonstratie de debate si public speaking, lansarea unei campanii umanitare JCI, networking, petreceri si multe surprise pentru participanti.” afirma Ioana Sfarlea, President 2010 JCI Cluj.

„Principalul atu al conferintei sunt speakerii, personalitati de renume si membrii JCI din tara si strainatate precum Marius Ghenea, Kai Roer, Karolina Luna, Mihaela Stroe, Ilie Ghiciuc, Marius Vetrici, Ciprian Gavriliu, Doru Panaitescu, Eliade Rotariu, Eusebiu Burcas, Lorand-Soare Szasz, Cristina Varo, Laszlo Pacso, Radu Negulescu, Claudiu Gamulescu, Mihai Alexa, Alexandru Stupar.” continua Ioana Sfarlea.

Proiectele JCI Romania sunt intreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri – crearea de oportunitati de afaceri prin organizarea unor evenimente de networking; dezvoltare individuala – stimularea si dezvoltarea spiritului antreprenorial si a eticii in afaceri prin implicarea in realizarea de proiecte in cadrul JCI si prin participarea la sesiuni de training organizate de traineri romani si straini; relatii internationale – deschiderea catre spatiul international prin participarea la conferinte internationale JCI si infratiri (twinning-uri); responsabilitate fata de comunitate – sprijinirea comunitatilor locale prin organizarea de proiecte sociale.

Junior Chamber International (JCI), cea mai importanta organizatie globala a tinerilor antreprenori, lideri si profesionisti este una din cele mai active retele nationale care contribuie la evolutia Romaniei. JCI ofera oportunitati tinerilor pentru a-si dezvolta aptitudinile de leadership, responsabilitate sociala si antreprenoriat necesare pentru a crea schimbari pozitive in societate. Infiintata in 2008, JCI Cluj-Napoca are un numar de 40 membri, leaderi si antreprenori din mediul de afaceri clujean si o serie de proiecte dezvoltate tinand cont de strategia JCI la nivel national si global: Tineri Antreprenori, Business Club, Business Networking Event, Christmas Shoe Box, conferinte nationale si internationale, diverse traininguri si workshopuri pentru membri si potentiali membri.
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.