Multumim pentru sustinerea celei de-a treia editii VentureConnect

0
ventureconenct_june_20_overviewLuni, 20 Iunie, a avut loc cea de-a treia editie VentureConnect. Cu 38 de proiecte depuse, 14 dintre acestea au fost alese pentru a intra in sesiunea de pitching, 3 dintre acestea fiind internationale: Lime&Tonic (Republica Ceha), Stockpodium (Bulgaria) si Evosoft Media (Belgia).

Aflat la cea de-a treia editie, VentureConnect a reunit un numar important de participanti, atat din domeniul antreprenorial romanesc si european, cat si cu participarea semnificativa din partea secotorului investitional interesat de domeniul IT /Internet /Tehnologie, prezenti fiind 50 de reprezentanti ai mai multor fonduri de investitii, precum si investitori privati romani si straini.

La aceasta editie i-am avut alaturi de noi pe Kenneth P. Morse, fondator al MIT Entrepreneurship Center si William K. Aulet, director al MIT Entrepreneurship Center din Statele Unite, dar si 3TS Capital Partners care intentioneaza sa lanseze in lunile urmatoare „3TS Fund Romania”, un fond de investitii de aproximativ 30 milioane EUR.

Suntem foarte mandri si fericiti de faptul ca pentru prima data trei (3) dintre proiectele care au participat la aceasta editie VentureConnect sunt internationale, mai exact din Republica Ceha, Bulgaria si Belgia. Acest lucru reafirma faptul ca VentureConnect a devenit o platforma bine-cunoscuta atat pentru antreprenori, cat si pentru investitori. De asemenea, prezenta unor personalitati importante din Sillicon Valley la urmatoarea editie pregatita pentru acest an, intaraste dorinta si reusita noastra de a construi un mediu de comunicare direct intre antreprenorii romani si investitori internationali puternici din zona de IT, Internet si Technologie„, considers Dan Visoiu, Partner at Biris-Goran.

Experienta a fost insa una deosebita. Am mai participat si la conferinte si evenimente de profil, insa VentureConnect a fost probabil una dintre cele mai bine organizate si reusite„, confirma Emil Voica, Evosoft Media.

Urmatoarea editie VentureConect va fi pregatita pentru luna noiembrie / decembrie a acestui an.

Pentru informatii organizatorice o puteti contacta pe:
Alexandra Dumitru
Director de Program VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729.00.39.56

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Dragos Roua (antreprenor on-line in serie), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line) si Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare – FPP).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.