MIT Global Startup Workshop (GSW)

0
fppFundatia Post-Privatizare are placerea sa va invite la MIT Global Startup Workshop, primul curs de talie mondiala, dedicat incurajarii spiritului antreprenorial si construirii ecosistemelor antreprenoriale la nivel global, care va avea loc la Istanbul in perioada 28-30 martie.

Anual, evenimentul reuneste in jur de 300 de antreprenori de succes, antreprenori din noua generatie, finantatori, studenti, profesori si agentii guvernamentale pentru a construi o retea globala de sprijinire a antreprenoriatului. Evenimentul isi propune sa depaseasca granitele diferitelor sectoare pentru a stimula discutiile, pentru a genera idei si a impartasi cele mai bune practici antreprenoriale. Din 1998 si pana in prezent, au avut loc 14 astfel de evenimente internationale, pe 6 continente, reunind 70 de natiuni.

Alaturi de speakeri internationali, precum: Bill Aulet (Managing Director, MIT Entrepreneurship Center), Thomas Andrae (Director, 3M New Ventures, EMEA), John Harthorne (CEO, MassChallenge), Iqbal Quadir (fondator si director, Legatum Center at MIT si profesor de practici de dezvoltare si spirit antreprenorial, MIT) etc, la evenimentul de la Istanbul va lua cuvantul si Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.

In cadrul evenimentului, are loc si competitia anuala MIT GSW Elevator Pitch, competitie care ofera inovatorilor din intreaga lume posibilitatea de a-si prezenta ideile lor de business in fata intregii audiente GSW, in doar 60 de secunde, avand oportunitatea de a castiga premii in bani.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment, va invitam sa vizitati site-ul MIT GSW: www.mitgsw.org.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.