Misiunea economica Afaceri.ro Balti – 25 iunie 2014

0

complex-lido-baltiAfaceri.ro organizeaza in data de 25 iunie misiunea economica ce va participa la Forumul Economic Transfrontalier Balti. Misiunea economica Afaceri.ro este organizata dintr-o delegatie constituita din reprezentanti de seama ai mediului de business din zona de Nord-Est a Romaniei. Evenimentul se va derula la Complexul LIDO din municipiul BALTI, Republica MOLDOVA.

Scopul delegatiei este acela de a impulsiona dezvoltarea relatiilor economice transfrontaliere la granita de est a Uniunii Europene. Participarea la Forumul Economic Transfrontalier prezinta, astfel, o oportunitate de dezvoltare a relatiilor de business cu mediul de afaceri Moldovenesc si Ucrainea cat si facilitarea relatiilor cu autoritatile publice din cele doua tari.

Forumul Economic Transfrontalier reprezinta o manifestare concreta a misiunii asumate de catre EUROREGIUNEA Siret-Prut-Nistru, aceea de a impulsiona dezvoltarea relatiilor economice transfrontaliere la granita de est a Uniunii Europene si se afla la a doua editie, prima fiind gazduita de Municipiul Iasi, unde s-au inregistrat peste 400 de participanti din mediul economic administrativ si politic.

Lista invitatilor cuprinde: reprezentanti ai Comisiei Europene, Delegatia Uniunii Europene in Republica MOLDOVA, Primii Ministri ai Republicii MOLDOVA si ROMANIEI, reprezentanti ai celor doua guverne, corpul diplomatic moldovenesc, romanesc si ucrainean implicat in cele trei tari, Presedinti ai Consiliilor Raionale membre ale EUROREGIUNII Siret-Prut-Nistru din Republica MOLDOVA, Presedinti ai Consiliilor Judetene din ROMANIA, Guvernatori si Presedinti ai Regiunilor Ucrainene de pe frontiera comuna, Presedinti ai Camerelor de Comert din cele trei tari, parteneri externi ai Primariei Municipiului BALTI si ai EUROREGIUNII SiretPrutNistru, finantatori, oameni de afaceri, rectori, reprezentanti ai societatii civile.

Componenta de relationare „business to business” va fi asigurata prin urmatoarele elemente:

  • prezentari de companie ale partenerilor strategici;
  • brosura cu repere ale tuturor participantilor in format fizic si electronic;
  • stand asigurat de catre organizatori, dedicat fiecarui judet, raion, regiune.

Standul Afaceri.ro reprezinta punctul de reper/intalnire si suport fizic pentru materialele de prezentare ale firmelor participante, unde membrii Misiunii Economice Afaceri.ro au ocazia de a-si afisa materialele de prezentare a organizatiei reprezentate.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.