Misiunea economică Afaceri.ro Balcanii de Vest 2022

0

Misiunea economică din Balcanii de Vest va fi organizată în perioada 24-31 mai 2022 și presupune vizitarea celor 3 țări din regiunea Balcanică (Muntenegru, Albania și Macedonia), șederea în cel puțin 6 orașe, întâlniri de afaceri și experiențe turistice/culturale de neuitat. 

Cu sprijinul ambasadelor României, ale partenerilor Arhipelago și a rețelei Enterprise Europe, Afaceri.ro organizează un tur de afaceri prin Balcanii de Vest cu întâlniri profesionale și culturale în orașele Skopje, Pristina, Podgorita, Tirana, Durres, Moscopole, Bitola, Ohrid, Crușevo.

Aceste țări au în prezent potențial mare de dezvoltare economică și prezintă oportunități de afaceri pentru potențialii investitori. 

Misiunea economică Afaceri.ro Balcanii de Vest își propune să stabilească întâlniri B2B cu mediul de afaceri din această zonă, activități de networking cu oficiali și oameni influenți, identificarea potențialilor parteneri de afaceri și oportunitatea de a promova compania la evenimentele care vor fi organizate în această misiune economică. 

Pe lângă toate activitățile și întîlnirile de tip business, delegația Afaceri.ro va face un tur al orașului Pristina, care se transformă în cea mai nouă capitală balcanică, dar și vizitarea orașului Podgorita, capitala Muntenegru.

Misiunea economică va continua cu o scurtă călătorie în Albania și va străbate orașele Moscopole, Corcea și Florina. O altă experiență magnifică va fi în Macedonia, acolo unde antreprenorii vor face un tur al orașului Bitola, satele Baba, Crusova și Ohrid și va interacționa cu comunitatea a românilor din regiune.

Pentru a obține mai multe detalii vă rugam să vă înscrieți accesând link-ul: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-in-western-balkans/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.