Misiune economica romaneasca extraordinara in Texas

0

Arhipelago, Asociatia Creierului Iasi si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) organizeaza o editie speciala a unei Misiuni Economice sub egida Afaceri.ro in Statele Unite ale Americii, de aceasta data in Texas: Houston, Austin si Dallas. Aceasta se va desfasura in perioada 9 – 20 martie 2018, fiind dedicata valorificarii potentialului de colaborare dintre Romania si statul Texas si avand ca obiectiv organizarea de intalniri cu persoane cheie din companii, universitati, spitale si institutii publice.

Evenimentul se adreseaza in special antreprenorilor si specialistilor din domeniile Medicina, IT, Academic, Agricultura si Zootehnie, Aeronautica, Inginerie, Petrol si Gaze, Stiintific si Marketing, dar si reprezentantilor administratiei publice. Misiunea este totodata dedicata tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata americana, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu SUA si/sau sa atraga investitii si know how din Statele Unite ale Americii.

In cadrul acestei misiuni economice delegatii vor participa la o serie de intalniri, vizite de lucru si prezentari de documentare in locuri precum: centre medicale (Centrul Medical Texas, Spitalul MD Anderson, Spitalul Hermann etc.), institutii de invatamant superior (Universitatea Rice, Universitatea Texas, Universitatea de Medicina Baylor etc.), alte organizatii si companii (Primaria Houston, NASA Johnson Space Center, Expozitia Houston Livestock, alte companii texane renumite etc.).

„Romania are nevoie sa se recordeze la economia Statelor Unite si prin prisma accesului intreprinzatorilor romani pe aceasta piata. Am ales Texas deoarece exista un potential real de colaborare, usi deschise, industrii specializate unde pot fi gasite interese complementare si, nu in ultimul rand, o comunitate romaneasca entuziasta.”, a declarat Marius Alexa, fondatorul Afaceri.ro.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica sunt invitati sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-texas-2018-economic-mission/ – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.