Misiune economică Afaceri.ro Washington 2022

0

Arhipelago (Afaceri.ro), în colaborare cu RACC Iași  organizează o misiune economică în Statele Unite ale Americii, de această dată în Washington, în perioada 25-30 iunie 2022. 

Misiunea este dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre Romania și Washington și are ca obiectiv organizarea de întâlniri de afaceri cu antreprenori români care își desfășoară activitatea în SUA, vizite de studiu, întâlniri cu oficialități și acces la  diferite atracții culturale din Washington.

Misiunea își propune să ofere un program alternativ participanților SelectUSA Investment Summit, care conectează companiile internaționale, instituțiile de guvernare din SUA și companiile locale în vederea stabilirii de parteneriate și atragere a investițiilor pe piața americană. 

La misiunea economică Afaceri.ro Washington se pot înscrie și persoanele care nu intenționează să participe la SelectUSA Investment Summit dar care doresc să cunoască mai multe despre oportunitățile de business pe care le poate oferi piața americană.

Participanții misiunii economice Afaceri.ro Washington 2022 au posibilitatea să participe și la Misiunea economică Afaceri.ro Texas 2022 care va fi o continuare a misiunii economice Afaceri.ro Washington 2022. 

Pentru înscrierea la misiunea economică Afaceri.ro Washington 2022 accesați acest link: https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-washington-2022/ 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.